tisdag 14 april 2009

Webbnovell


Påsken har flytt, dagarna ljusnar och liljorna blommar: gula blad vart man ser, gula kalkar, narcisser i vårsolens glans.

Så det är frid och glädje här, kreativ festivitas. Jag har till exempel fått en novell publicerad på webben; det är sf-sajten "sajberspejs" som publicerat min "Finländare i framtiden", en rafflande skröna i behändigt format (typ 5 sidor, anpassad för skärmläsning). Kolla här.

Det är en sf-story, en sf-krigs-story med laserstrålar och svävare i skyn, kraschande solar och krebabomber. Tajt och idérik - och kanske blir det mer, ja kanske det, kanske flyter det mer stories ur min drömfabrik nu och framgent. Kollar man högerspalten här på bloggen (överst) ser man länkar till det ena och det andra, som novellen "Riddaren..." och lite annat; om Gud vill ska jag utöka listan med fler noveller, typ sådana man får upplagda på andra sajter.

Och annars kan man ju länka till hett stuff här på bloggen, noveller som tenderar att ligga glömda i arkivets mörka vrår. Där finns det lite att ta på; man länkar till dem i "Svenssontexter" här till höger så slipper ni läsa reprints här i huvudfållan.

Tills dess: kolla in det som finns, klicka och var glad. Som "finländarnovellen" och annat.

Inga kommentarer: