söndag 28 februari 2010

H-sand i sikte


Det finns en tävlingsdokumentär som heter Project Runway. Den handlar om kläddesigners. Finalen består i att tre designers får göra varsin kollektion som får tävla mot varandra på "Fashion Week" i Bryant Park, New York.

När man närmar sig denna final säger deltagarna: "I can smell Bryant Park"...

Och jag, som närmar mig min flytt till Norrland, jag kan idag säga: "I can smell Härnösand"...

I morgon går lasset. Idag ska jag packa. Wish me luck!

(Målning: Frederic E. Church)

3 kommentarer:

Ingela sa...

Härnösand är en väldigt trevlig liten stad, det är i alla fall mitt intryck av den. Jag har aldrig bott där men gått några kurser så att jag befunnit mej där veckovis.

Jag skrev i ett svar till din kommentar hos mej att vi inte precis har gemensamma intressen men sen såg jag att du gillar gospel. Jag känner ingen gospelvän som är scfi-fantast. Ovanlig kombination.

Perra J sa...

Oj, det är ju 1:a mars idag! Glömde att det bara är 28 dagar i februari (det glömmer jag varje år f.ö.)
Då är du kanske i Härnösand när detta läses? Hoppas flytten gick bra!
Jag gjorde lumpen i H-sand, och för mig är H-sand huttrande morgonuppställningar i 25 graders kyla och kolmörker. Kvällen innan hade man kanske delat en pava sliskig Aurora med någon, och blandat ut med några Pripps Blå...
Det var tider, det.

Anonym sa...

@Ingela: jag kom hit igår. Av de små promenader jag gjort kan jag säga att stan är mycket trevlig, miljömässigt har den precis vad jag vill ha: utsikter, vyer. Och något odefinerbart; vi kan kalla det trevnad.

@PerraJ: Jodå, flytten gick efter omständigheterna väl. Snöfallet gjorde flyttgubbarna lite försenade innan de kom och började packa, men sedan gick allt som på räls.

/svensson