tisdag 15 februari 2011

Här får ni länkar till diverse inlägg på denna blogg


Denna blogg har varit igång sedan 2007. Antalet inlägg överskrider 1000. Och bland dessa 1000 finns det lite smått och gott vill jag hävda.

När det gäller NOVELLER har vi till exempel "Vetenskapens trollkarl", om en kristallteknikers vedermödor i ett stelnat, reaktionärt teknosamfund. Och här har vi en berättelse om ett möte med Mannerheim, om en finlandssvensk officer som sammanstöter med Legenden från Norden i en rysk tågkupé 1917. Vi har även denna korta sak om en galen polis.

När det gäller ARTIKLAR så svarar denna blogg på frågor som: Vilket är det mäktigaste science fiction-eposet? Detta. -- Vilken är den mest tragiske hårdrockaren? Denne. -- Vilka är de sämsta romaner jag läst, bilar jag sett osv? Dessa.

Sedan finns det inlägg om hårdrockarna Maiden och Priest, om krigiska utflykter, om poesi, om film och TV med mera med mera...

Så att: det är en sak att blogga, skriva av sig lite slöfeta saker. En annan sak är skriva sådant som ännu går att läsa efter ett par år, och dessa inlägg hör till den sorten vill jag hävda. Join the fun...

(Bild: Marlene McCafferty framför sin Triumph i Salt Lake City, någon gång på 50-talet)

Inga kommentarer: