måndag 7 november 2011

Kulturkrig


Carlos Schakalen säger sig ha dödat 2000 personer i 100 attacker. Det är mer än Breiviks futtiga 77 personer i två attacker. Gemensamt hade Carlos och Breivik att de såg sig inbegripna i ett krig, ett hett krig. Därför dödandet. Det var deras tolkning av världen som ledde dem till dessa dåd. Man kan ha en mer vardaglig tolkning av världen än dessa herrar; ändå riskerar analysen att landa i bilden att det rasar ett kallt krig, ett kulturkrig, ett infrakrig som utövas på flera plan. En av fronterna är opinionsmässig. exp

Svenska muslimer kan ostört utöva sin antisemitism. När DN intervjuar rabbinen Schneur Kesselman om det hat denne möts av i Malmö så nämns det knappt att det är muslimer som idkar förföljelsen. Det sitter långt inne för DN att nämna det! Men problemet är känt, det är vedertaget. Självaste Nalin Pekgul har erkänt det. Bra det. Men mörkandet fortsätter, som idag i DN, och det är samma syndrom som gör att en Gina Dirawis antisemitiska åsikter slätas över och förlåts: en halvhjärtad försäkran att hon inte längre står för sina bloggetxter där hon jämför Israel med Nazityskland godtas utan knussel. Hade en vit svensk man däremot sagt minsta lilla kritiska om Israel eller judar skulle brännmärkningen, kättarbålet och paria-stämpeln vara där direkt. "Oren ska han kallas, utanför lägret ska han ha sin boning"...

Detta är exempel på det kulturkrig som rasar. Invandrare och andra med exotiskt påbrå har en gräddfil i debatten medan vita människor förföljs. Bara så att vi är överens: jag är emot förföljelsen av judar i Malmö också. Men döljandet av agenten, ett mörkande som underförstår att det är svenskar som bedriver denna antisemitism, det är en kulturell krigshandling mot oss.

Det är ett kulturkrig, ett krig i opinion och media. Sentimentet är fientligt mot svenskar och Sverige. Den svensk som uttrycker sitt hat och förakt för Sverige, som senast Lena Anderssons förakt för midsommarstången, hyllas.

Det är ett opinionskrig, en strid om sentimentet. Men det är också ett etniskt krig, utförd genom import av en Ersatzbefolkning. Och dessa människor är fertilare än vi; "Sverige erövras inte med stridsvagnen utan med barnvagnen." En graf som visar på massinvandringens realitet finns här.

Det är infrakrig, det råder en krigsliknande situation. Samtiden är "krigsaktig", vi utsätts för strukturellt våld. Vi ockuperas, vi koloniseras. Vi är inte utsatta för "invandring" säger Guillaume Faye, nej kolonisation är ordet:
Colonisation = The occupation and permanent installation of a people (or several peoples) on another people’s homeland. This term is preferable to that of ‘immigration’.

This is what Europe is presently suffering: a massive colonisation by alien peoples, which makes it the greatest tragedy in her history, because it threatens to destroy her ethnic stock. This colonisation is far more serious than a military occupation, because it’s potentially irreversible. At the same time, this colonisation threatening an Islamic conquest of Europe is carried out with the complicity of the United States.

From a tactical perspective, it’s necessary to speak of colonists rather than of immigrants, and to stop affirming that the latter are victims of ‘exploitation’. Just the opposite, these colonists have come to Europe to live at our expense. Their invasion comes from both the maternity wards and porous borders (30 percent of French births are now of alien parentage and, if nothing changes, by 2010 Islam will become the largest practiced religion in France). We are suffering ‘a colonisation from below’, very different from the former European colonisation of the Third World. The gravity of the phenomenon has been compounded by Europe’s demographic collapse.

European colonisation was civilising: it brought many things to the countries involved and, contrary to the dogmas of the xenophilic Left (dogmas echoed by Right-wing Parisian intellectuals), it had little effect on native culture. Rather, it (stupidly) reinforced Islam, laying the basis for its current historic assault on Europe.

In every realm, resistance to this colonisation and reconquest constitutes the single overriding objective of every European political project of the Twenty-first century.

Den som förnekar denna ockupation måste vakna. Släpp sargen och kom in i matchen säger jag. Det är som DN-medarbetarna som nyss utsattes för en ockupation av PKK-demonstranter, en miniatyr av den ockupation som västerlandet utsätts för av migrerande fjärran folk. DN-folket sa sig ju inte ogilla incidenten, "det har inte varit obehagligt". Obehagligt eller inte, man måste erkänna ockupationen, erkänna sinnesdata, erkänna verkligheten. Det är just det som är kruxet: verklighetsbilden. Detta infrakrig märker man inte om man har statskontrollerade glasögon på sig. Ta av dig dem och bli fri är min uppmaning.

Konkret: bilda dig en uppfattning om exempelvis invandrares kriminalitet och varför denna förtigs. Här är en artikel från DN 2005 innan man slutade rapportera helt om dylikt. Relaterad är denna text av Mauricio Rojas; sedan tvingades han i exil. Här är dock en PI-artikel från maj 2011 som återger färska danska siffror. Och här är Avpixlat från 26/10 2011 om den aktuella norska situationen.

Som sagt: ett infrakrig rasar. OK, då ska ni få det. Jag säger som en viss William Tecumseh Sherman: "You could have had peace, but you preferred war; very well."

Relaterat
Det här är sjukt
Arkeofuturism
Målning: Giorgio de Chirico, 1914

13 kommentarer:

Anonym sa...

behövs hårdare regler för medborgarskap och användadet "hets mot folkgrupp" ska gälla av och mot vilka grupper som helst, inte dom politiskt korrekta förtillfället.

finns dock en svårighet från andra sidan, jag har själv utländska föräldrar men är född i Sverige. behandlas jag som "svensk" av samhället - nej. Så trots att jag bott i Stockholm i hela livet, aldrig tagit en krona i bidrag så får jag höra att jag inte är välkommen här av folk som aldrig sett en rulltrappa.

Svensson sa...

Jag vet. Det är inte lätt idag. Man kan som invandrare vara realist, se verkligheten och kräva strängare regler för immigrationen och ändå behandlas som "en av dem", "den andre".

Invandrare tenderar att ses som en ständigt hjälpsökande kusin från landet, trots att många som jag känner är egna företagare och hederliga skattebetalare.

ERIK sa...

"Hade en vit svensk man däremot sagt minsta lilla kritiska om Israel eller judar skulle brännmärkningen, kättarbålet och paria-stämpeln vara där direkt. "Oren ska han kallas, utanför lägret ska han ha sin boning"...

Viktigt att skilja på kritik av en stats agerande och kritik av en folkgrupp. Att ständigt ropa ANTESEMITISM urholkar begreppet och det är förvånande att personer som är "yttrandefrihetsfundamentalister" när det gäller allt annat viker ner sig när det gäller yttranden som kritiserar Israel och ropar på åsiktspolis och utmobbning. Vilks och Gina Dirawi kan leda kulturprogram i TV kanske!

Svensson sa...

Det dånar i rättens krater. Det stormar på internet över att Dirawi förläts så snabbt.

Anonym sa...

"När DN intervjuar rabbinen Schneur Kesselman om det hat denne möts av i Malmö så nämns inte med ett ord att det är muslimer som idkar förföljelsen."

Jo -det står:
"Vilka uttrycker detta hat?

– För det mesta är det unga muslimer och det borde ingen blunda för. Det är tragiskt att det ska vara så, att hat ska frodas i religiösa kretsar."

Samtidigt står det också följande:

"Shneur Kesselman ... är uppväxt i bilstaden Detroit i norra USA.

– Vi hade många muslimer som grannar och råkade aldrig ut för något obehagligt."

Detta är alltså INTE ett problem som har med muslimer eller Islam generellt att göra.

Det är ett problem som har med Malmös muslimer att göra. Det är uppenbart att det frodas en miljö i just Malmö som skapar detta hat - både mot och av muslimer där. Det är ett problem som Malmös politiker skall ta till sig, för de tillsammans med organisationers ledare är de enda som kan göra någonting åt detta.

Anonym sa...

Som Anonym ovan nämnde så nämns det, men av vad jag hört så är det inte ett problem bara i Malmö även om det är ett större problem där.

Svensson sa...

OK Anonym 16.20, det nämns muslimer i artikeln, jag ska ändra. Men det sitter verkligen långt inne för DN att nämna det. Det låter ungefär, i USA fanns det inga problem med muslimer, men i Malmö... DN mörkar så gott de kan. Men jag ska ändra.

Svensson sa...

@Anonym 16.59: judehatande muslimer är ett större problem i Malmö än i amerikanska städer, antagligen för att de muslimska grupperna i USA är mindre.

Anonym sa...

http://www.haaretz.com/news/national/ultra-orthodox-spitting-attacks-on-old-city-clergymen-becoming-daily-1.393669

Man kan alltid börja med att göra rent framför sin egen dörr - och då har vi inte nämnt de dagliga trakasserierna och övergreppen mot palestiner på de ockuperade områdena.

Rabbinen Shneur Kesselman i DN-artikeln som citeras kommer från det ortodoxa Chabad som bl a hävdar att Israel enligt judisk lag inte får ge upp en millimeter av den ockuperade marken.

Svensson sa...

Tack för den nyheten, Anonym 17.37. Här är samma länk du gav men i klickbar form. DN mörkar men Galaxen upplyser...!

Anonym sa...

Giorgio de Chirico var med sitt "metafysiska måleri" föregångare till surrealismen. Jag har fascinerats av hans visioner sedan lång tid tillbaka. /Non serviam!

Anonym sa...

Någon skriver 'Rabbinen Shneur Kesselman kommer från det ortodoxa Chabad som bl a hävdar att Israel enligt judisk lag inte får ge upp en millimeter av den ockuperade marken.'

1.Du lägger dina ord i andras mun för rabbinen har inte ens gett uttryck för sina politiska åsikter.

2.Även om så vore så har vi faktiskt yttrandefrihet i Sverige och det innebär att även en rabbin har rätt att säga sin mening utan att bli attackerad.

3.Att anti-israelitiska ultraortodoxa judar attackeras och misshandlas är ett bevis på att judar hatas BARA för att de är judar. Det spelar ingen roll om de är ortodoxa, lagom religiösa eller icke-troende

En annan idiotisk förklaring brukar vara att ortodoxa och ultra-ortodoxa är hatade för sina konstiga kläder.
Men titta bara på Ryska ortodoxa kristna präster - de har likadana långa svarta kjolar, långt hår, långa skägg mm och de får gå fritt i sin klädsel även på svenska gator, utan att någon ens skulle tänka sig att kasta en tom flaska i ansiktet på dem även om det skulle kunna sägas vara som protest mot Rysslands ockupations politik gentemot Karelen Georgien, Tjetjenien, Kurilerna mm.

Det finns dessutom ca 250 miljoner ryska/grekiska kristna ortodoxa bara i Öst-Europa) – dvs de är mer än två hundra gånger fler än de judiska ortodoxa.

mvh
ateist

Anonym sa...

Anonymous 17:37,,I artikeln från Haaretz står ingenting om rabbinen
Shneur Kesselman,står ingenting om att 'Israel enligt judisk lag inte får ge upp en millimeter av den ockuperade marken'.

varför tror du att rabbinen i Malmö måste ta ansvar för spottande personer i jerusalem?


Faktum är att Ultra ortodoxa judar är EMOT israel och dessutom vägrar tjänstegöra i IDF.

Antingen är du för israel och emot spottande ultra ortodoxa
eller
du är för spottande ultra ortodoxa och emot israel.

Du kan inte ha två saker som är varandras motsatser samtidigt

Etiketter

A-Z (5) abb (82) abbm (6) abbX (4) ahma (6) aktuellare böcker (50) aktufall (7) alga (3) Andersson (2) Antropolis (19) apatia (10) ar (27) att vara Svensson (226) Ballard (11) begr (7) berättelser från Rokkana (18) Bhagavad-gîtâ (6) bilbabbel (20) bild (11) bim (11) bing (294) biografi (16) bloggish (59) Blue Öyster Cult (4) camo (4) Castaneda (22) conspi (12) Den musiske matlagaren (14) Dick (8) dune (8) Eld och rörelse (34) en gatas melankoli (11) En novell om Babylon (4) eng (4) eso (2) esoterica (117) etni (13) fall (4) fantasi-fantaså-fantasy (20) film och TV (42) flytten (3) gambla fiina versepos (4) gld (7) grek (10) Gripenbergs sol (4) heinlein (4) historia in nuce (119) hårdrocken rockar hårt (39) intr. mus (33) inva (25) ipol (67) islam (6) italia (3) japan (3) Jünger (75) Jüngers liv (10) Kierkegaard (2) konsten att slå en tennisserve (17) Kristus (24) kuro (2) libyen (18) link (32) lite litteratur (96) ljus (6) Lovecraft (15) Maiden (9) mangs (2) Melinas resa (8) memoarer (10) mena (42) multiversums mytolog (5) natio (66) Nietzsche (4) niven (3) nuochda (1) Ohlmarks (5) ondit (14) oneline (1) ori ett lag (53) pil (5) poesy (46) politikka (192) pr (52) pred (3) Priest (14) prophecy (21) rymd (2) sanskrit (9) sf man minns (99) small candies (125) Smaragdeburg (6) speng (6) stein (4) Stratopias gåta (62) survi (6) svens11 (10) Sveriges störste poet (8) Swedenborg (3) symbol (4) Syrien (15) tempel (31) Tolkien (4) topp5 (8) typer (15) USA (18) uselt (8) van Vogt (9) Vandra mot ljuset (1) vju (4) zeppelin (2)