torsdag 8 december 2011

Massinvandring eller inte


DN har under en vecka kartlagt radikalhögern. En brännande fråga i sammanhanget är: förekommer massinvandring eller inte? Kan man se på siffror, grafer och bostadsgeografi och säga om det förekommer massinvandring i Sverige? dn dn dn dn dn dn dn svd svd svd svd

Den graf ni ser här kommer från Wikipedia. Den visar Sveriges in- och utvandring. Här ska det handla om detta, i synnerhet om det vi ser idag ska kallas massinvandring. Vad är det till exempel vi ser längst till höger i grafen: en markant lucka mellan utvandring, blå linje och invandring, röd linje. Notervärt? Eller ointressant? Klicka på bilden för förstoring eller gå till Wikisidan ifråga för eventuellt större bild.

Knäckfrågan i Sverige idag är alltså: pågår det massinvandring eller inte? MSM säger nej, regimkritikerna säger ja. Låt oss undersöka olika aspekter i frågan.

Siffror kan jag komma med. Även om det är svårt. Makterna mörkar ju bäst de kan. Men låt oss börja i den andra änden, i en verbala utsaga, en replik från en insider. Jag ger inte detta något avgörande bevisvärde men det är ett INDICIUM. Så att: pågår massinvandring? Är invandrarströmmarna stora, kan vi svenskar hamna i minoritet? Jens Orrback anser det: ”Någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi dom andras rätt, ja då går vi lite tryggare.” Detta sa Orrback när han var integrationsminister. Uttalandet gjordes, tror jag, på EU-mötet i Gröningen 2004. Det var även strax efter det Theo van Gogh mördats.

Orrback hade i alla fall på känn att vi svenskar kan komma att hamna i minoritet. Det är massinvandring det. Den arbetskraftsinvandring som förekom fram till 70-talet gav aldrig sådana visioner.

Lite hårdare fakta:
. Till och med Folkpartiet ska ha medgett att det 1990 fanns 3 (tre) utanförskapsområden i Sverige, mot 139 (etthundratrettionio) stycken 2002. [Källa.] Hur många dylika problemområden vi har idag vet ingen, man vågar inte göra dylika analyser längre. Och vilka bor då i dessa områden? Inte är det dalmasar i alla fall.

. Botkyrka, Malmö och Södertälje kommun har mycket nära 50% invandrare (Botkyrka ska faktiskt ha över 50% invandrare). Haninge, Helsingborg, Huddinge, Göteborg, Eskilstuna och Lund kan snart komma att så berikas. Alla våra större kommuner har stor invandring, speciellt Borås, Jönköping, Norrköping, Uppsala, Västerås och Örebro.

. Det finns områden i Stockholm med 90% invandrare, som Alby, Rinkeby och Fittja.

[Källa för de två sista punkterna är Julia Caesars bok ”Världsmästarna”, utgiven 2011.]

Problemområden, invandrardominerade områden i Svea- och Götaland. Kan man ignorera dem? Jag skulle vilja säga i all vänlighet: åk dit, ta en tur till Bergsjön i Göteborg, till Rosengård i Malmö och Rickomberga och Gottsunda i Uppsala samt till alla de kommuner jag listat och säg, om du kan: ”det pågår ingen massinvandring”…

- - -

En siffra på årlig invandring, kan jag ge det? Jag kan försöka. Enligt Jan Milds blogg 3/12 2011: sedan Reinfeldt tillträdde 2006 har invandringen legat på cirka 100 000 människor per år. Gripet ur luften? Nej, för samma sak står på Wikipedia:
Sedan år 2006 invandrar nära 100 000 personer - motsvarande drygt 1 procent av befolkningen - till Sverige varje år. 2006 var antalet invandrare 95 750 stycken. Under år 2008 invandrade 101 171 personer till Sverige, vilket är den högsta kända invandringssiffran i Sveriges historia.

Siffrorna är från SCB. -- Till detta ska då dras utvandringen, som, det medger jag, kan nå 50 000 per år ibland. 100 000 minus 50 000 per år, det ger ändå ett årsnetto på 50 000 invandrare. Det är mycket det med. Edit 9/12: Men detta ska inte ses rent kvantitativt. Det är inte så att 50 000 utvandrade svenskar "kräver" 50 000 icke-européer. Etnicitet per se är inte topic här men visst: hög/medelhög utvandring plus fortsatt hög invandring snabbar ju bara på folkutbytet. Låt mig citera den kommentator som påminde mig om detta idag: "Säg så här: vi har 2016 en nettoinvandring på bara 20 000 när siffran på utvandrade svenskar ligger 130 000 är det då bra? Självklart inte! Det innebär ju att vi har en invandring på 150 000 samtidigt som 130 000 svenskar lämnar landet!"

Man får som sagt se det hela etniskt också. Man kan inte byta ut ett folk och tro att allt blir bra med det, tvärtom. Mer om detta i andra inlägg. Slut edit.


Hur många invandrade blir det då totalt? 1 miljon på ett kvartssekel? Kanske det: "Drygt en miljon utländska medborgare har under ett kvarts sekel beviljats uppehållstillstånd i Sverige." Det skrev Gunnar Sandelin i DN 28/11 2010. Han var tidigare pressombudsman på Bris. (Parentetiskt kan vi tillägga detta från Sandelins ingress: "Av dessa [den dryga miljonen invandrare] är hela nio av tio varken klassade som flyktingar eller som skyddsbehövande. Det är alltså en lögn att Sveriges mottagande av utlänningar främst värnar om de mest utsatta flyktingarna. Men detta förtigs av såväl politiker som massmedier.")

Jag anser att det pågår något i Sverige idag, kalla det massinvandring, kalla det massimmigration, kalla det vad du vill. Och jag förstår inte varför eliten ska vara så emot detta fenomen. Etniska svenskar är ju så föraktliga, traditionell svensk kultur hatas av Reinfeldt och Sahlin, så vad är det som bär er emot? Annie Lööfs potentiella 40 miljoner som ska få plats i Sverige är ju massinvandring bortom sans och vett men ingen i eliten ifrågasätter det.


Bilden överst i detta inlägg är alltså från Wikipedia. Den visar hur invandringen till Sverige ökat på sistone; se den markanta stigningen på slutet. Och kom inte och säg att detta beror enbart på återinvandring, på europeisk invandring eller invandring från planeten Mars.

Samma graf ges i inlägget "Immigration on Steroids" på Cavatus’ Blogg, 16/6 2011. Det är det gula koordinatsystemet strax ovan. S. R. Larson skriver i sitt inlägg om hur Sverige i princip har en ”open borders”-policy gällande invandring. Och före SD:s inträde i riksdagen fanns det ingen central, kritisk röst gentemot denna policy. Larson skissar argumentet för massinvandringen samt ger argument mot den. Det är välbekant för mig men för protokollets skulle citerar jag detta ur Larsons artikel:
The official motive for allowing massive immigration is that Sweden is in desperate need of workforce immigration. Presumably, the retirement of the baby boomers born in the 1940s leaves so many open spots on the labor market that native Swedes cannot possibly fill them. Therefore, the story goes, Sweden needs to invite as many marginally educated Somalis and Afghans as possible.

The flaws in this argument are so many that it is surprising it is still being used. To begin with, the 1940s generation has been retiring for about eight years already. The average retirement age in Sweden has been hovering around 62-63 for a long time, which means that of almost one million 40s boomers, some 700,000 have already retired. Any student of the Swedish economy knows that this has not caused any massive shortage of labor at all. On the contrary, over the past ten years the employment rate of the Swedish work force has actually dropped from 67 percent to 64 percent. A larger share of the work force is without a job today than during the Millennium recession, despite the baby boomer generation’s retirement.

Något akut, generellt behov av arbetskraft finns inte. Vi har till exempel hög ungdomsarbetslöshet. Den av MSM ofta framförda bilden, ”vi behöver invandrare för att klara vården av åldrande befolkning”, är som Larson antyder falsk. Dessutom var de jobb som 40-talisterna (”the baby boomers”) pensionerades ifrån delvis pappersvändarjobb som förvsunnit på grund av rationaliseringar och IT-revolution.

- - -

Larson ger några fler siffror i aktuell artikel, "Immigration on Steroids":
. Enligt EU:s statistikbyrå Eurostat är Sverige, i absoluta tal, efter England Europas största mottagare av invandrare från världens lägst utvecklade länder.

. 2007 tog Sverige, med färre än tre procent av EU:s befolkning, emot 16% av EU:s alla asylsökare. Inget annat EU-land tog emot en så stor andel som Sverige.

Så långt Larson. En annan siffra på vårt asylmottagande, källa: ”Under perioden 1982-2001 tog Sverige emot det högsta antalet asylsökande per capita efter Schweiz, av totalt 20 undersökta länder i Europa och Nordamerika.”

Så vad är att tillägga? Jag har min bild klar. Ni får kalla Sveriges migrationsläge vad ni vill. Annie Lööf vill som sagt ha 40 miljoner invånare i det här landet. Hade man sagt det om Kambodja eller något annat, litet tredje världsland hade detta uppfattats som värsta formen av kolonialism. Nu gäller inte det eftersom Sverige är ett land med vit befolkning, alltså lovligt att behandla hur som helst av plutokraterna. Kolonialism i väst, det är verkligheten, det är Guillaume Fayes terminologi: denna systematik i invandringen är inte bara migration, det är kolonisering. Folken i sig som migrerar är inte huvudorsaken, de är mest brickor i spelet. Initiativtagare är ansiktlösa superbyråkrater som vill ha en viljelös, knapptryckande befolkning, utan rötter, utan trygghet. På så vis blir världen lätt att styra: rotlösa befolkningar, drogade av media som följer varje svindel om nya hot som måste bekäpmas, vare sig det är svininfluensa, högerextremism, terrorism eller vad.

Men jag tror plutokraterna missat tåget. Det är för sent att göra världen till en 1984-mardröm. Folk kan tänka själva. Någon form av seghet, av motstånd finns, även om den inte visar sig direkt i partilojaliteterna. Sådant tar tid att slå igenom.

Det ser svart ut men jag tror världen genomskådat lögnerna. Majoriteten av västvärldens folk låter sig inte slussas som får till MSM:s hjärntvätt. Internet finns, nätet är ännu fritt. Folk tar reda på sanningen själv.

Relaterat
Helena Palena: invandringsmygel
Sverige existerar
Berikning

47 kommentarer:

Anonym sa...

undrar vad som kommer göras då vi svenskar blir minoritetet i landet. sätta oss på skansen :P....

Fri pdf sa...

Vi måste säga ifrån innan dess. Vi måste säga 1) vi svenskar existerar och 2) vi har rätten till ett eget land.

Dessa två rätter förnekas oss idag. Det är allvar, vi måste hävda detta. Och vi måste kalla dem som förnekar detta för vad de är, anti-vita.

Goten sa...

Jag tror det är stekt.

Vi kan rädda delar av Sverige - med Putins hjälp, eller dansken, norrmannen eller finnen. Eller rent av tysken. Stockholm kan vi dock glömma.

Massinvandringen kommer att öka på alla fronter. Ju mer drägg och analfabeter man tar in ju bättre är det eftersom det försvagar motståndet i Sverige. Ju fler lagar man stiftar mot svenskar, ju fler svenska ikoner som tas bort, ju fler bibliotek som inte längre har svenska böcker, ju färre platser på sjukhusen...et cetera i evighet.

Man kan beundra dessa sataniska generaler och arkitekter. De driver sin agenda mkt framgångsrikt.

Men förlåta dem. Nej, inte på 5000 år.

Dom som ligger bakom detta ska också veta att det kommer en dag i morgon, eller om 100 år, och då kan dom räkna med hämnd.

Då kommer allt de rövat att ryka.

Så gick det i Syd-Afrika och så kommer det gå här.

Så låt oss inse nederlaget och förbreda oss för nästa steg.

Fri pdf sa...

Här skissar jag på ett norrländskt hugskott i sammanhanget, bara som science fiction. Jag bloggar ju öppet och kan inte säga "upp till kamp" som du Goten. Men iaf, kört eller inte, jag tror vi kan skapa ett mer normalt samhällsklimat, i Norrland eller i hela riket. I Holland blev man ganska strikta efter vissa homicidala händelser på 00-talet (Fortuyn, van Gogh). I Danmark kan politiker öppet säga att extrema islamister inte är välkomna i landet längre.

Vi borde kunna säga dylika saker här också. Allt som behövs är en liten finkalibrerring av mentaliteten.

"08" är kört - nej! Det är bara cirka 100 personer som dominerar det offentliga samtalet, som drivs av genuint ressentiment mot Sverige och traditionella svenskar. Resten av journalisterna är prospects och hangarounds. De har inga idéer, inget språk. De bara upprepar de för tillfället gångbara slagorden typ rasist och extremist. Så att, vi får väl se vem som framstår som extremist och rasist när opinionsläget normaliserats efter ett par år.

Det är 08 som är rasisterna. De hatar ju svenskar, hatar vita, hatar germaner eller vad för hemsk etikett vi nu har.

Anonym sa...

Dessvärre verkar det som om Putin är på krigsstigen nu och man kan spekulera i vilka djävulska planer detta mynnar ut i....han kan i vredesmod liera sig med demokratins fiender. År 2012 närmar sig med stormsteg....

/Marielle

Fri pdf sa...

@Marielle: 2012 bli nog spännande så det räcker. Men vi får ta ett djupt andetag, hitta friläget och tänka att människan har klarat turbulenta tider förr. Vår civilisation och kultur kommer att skakas i sina grundvalar men att som vissa säga "världen går under" - det kommer inte att hända.

Anonym sa...

Världen som vi känner den idag kommer med all säkerhet att gå under, men som alltid hänger det på de beslut som fattas i det kollektiva medvetandet. Så du och jag och alla andra medvetna eller omedvetna individer spelar roll.

/M

Fri pdf sa...

@M: rätt så: vad vi gör, tänker osv spelar roll. Det är början på En Ny Värld och slutet på nihilismen, där inget spelar roll.

Josef Boberg sa...

Det finns bara ETT bekymmer med invandringen - som jag ser det - och om det har jag tänkt och skrivit HÄR.

Anonym sa...

Man kan gott nämna lite om storleksordningarna också när det gäller invandringen per capita.

Sist jag kollade hade Sverige 5 (fem...) gånger högre invandring per capita än Frankrike. Det är liknande siffror, eller mer jämfört med andra Europeiska länder

/ KM

Fri pdf sa...

Visst KM, det finns massor av intressanta jämförelsetal. Men jag försökte begränsa det hela till det absolut nödvändiga. Man tänker sig att denna artikel vore bra att plugga in för Debattsugen Radikal, t ex den som skriver dessa rader. Då måste man begränsa text- och siffermängden.

Jag har ju heller inte nämnt något om invandrare och kriminalitet. Det är en delvis annan fråga. Här är det själva fenomenet som måste hamna på dagordningen. De ska inte kunna säga "det förekommer ingen massinvandring" längre, inte om de får denna bild visad för sig: innebörden i Orrbacksnacket plus grafer plus alla siffror.

Och som sagt, varför förneka den? Eliten hatar ju svenskar och anser att fjärrinvandring är höjden av berikning, varför kan de då inte berömma sig med att MASSberikning förekommer? De borde enligt sina egna måttstockar vara stolta. Man får vädja till deras fåfänga kanske, då medger de att massimmigrationen är ett faktum.

Snart utvandrad till Ryssland? sa...

Förstår inte varför även du är inne på "nettoinvandring" och andra dumheter. Att det varje år utvandrar ett antal 10 000 etniska svenskar snabbar ju bara på befolkningsutbytet och är i ingen mening positivt. Att svenskar väljer att fly vansinnet kan ju då användas som argument för att det inte är "så illa".

Säg så här: vi har 2016 en nettoinvandring på bara 20 000 när siffran på utvandrade svenskar ligger 130 000 är det då bra? Självklart inte! det innebär ju att vi har en invandring på 150 000 samtidigt som 130 000 svenskar lämnar landet!

Fall inte i sådana här fällor - i så fall blir man ju mörkrädd om det är sådana opinionsbildare som dig vårt hopp står til.....

Fri pdf sa...

OK, jag ska revidera där.

Anonym sa...

Jag måste härifrån...

Fri pdf sa...

@Anonym 13.01: från bloggen eller från det berikade Sverige...?

Anonym sa...

Från bloggen... är för trött för att orka debattera det här nu. Men ni har en jävla massa fel...

Fri pdf sa...

Du är inte den förste som säger "du har fel" och sedan inte har några argument. Gäsp...

Anonym sa...

Hittade följande på Wikipedia, angående invandringen till Sverige 2010.

Totalt antal invandrare var 98 801.

Dom 21 största ursprungsländerna var : Sverige, Somalia, Irak, Polen, Danmark, Kina, Iran, Thailand, Finland, Turkiet, Tyskland, Indien, Norge, Afghanistan, Rumänien, Eritrea, Pakistan, Storbritannien och Nordirland, Litauen, USA och Ryssland ordnade efter fallande andel invandrare.

Dessa 21 stod för ca 70% av den totala invandringen.

Om man skulle få för sej att dela upp dessa länder i grupper baserat på fallande grad av germansk vithet och stigande grad av islamsk ondskefullhet kan man få följande resultat:

1. Nordiska länder: 28%
2. Tyskland, GB, USA: 5%
3. Polen, Rumänien, Litauen, Ryssland: 8%
4. Kina, Thailand, Indien: 8%
5. Övriga på listan: 22%

Övriga, icke namngivna länder står för ca 30%

Om vi antar att 2/3 av de icke namngivna utgörs av likaledes ondskefulla islamister kan skulle man kanske kunna sammanfatta det hela såhär:

Lag Vit (de 3 översta på listan) 40%
Lag Muhammed: 40%

Dvs ungefär samma antal vita som muhammeds per år.

Nu kan väl herr Svensson som en liten övningsuppgift i matematik berätta hur många år det skulle ta innan lag muhammed är i majoritet, under förutsättning att ovanstående hålls konstant.

Anonym sa...

Han ska få en liten hint: begreppen "Asymptotiskt" och "Oändligheten" är relevanta för kalkylen..

Fri pdf sa...

@Anonym Spamrobot 11.09: Var har jag påstått att muslimer kommer att bli i majoritet? Inlägget handlade bara om, "har vi massinvandring eller inte".

Framtiden är ointressant för just detta, avgränsade resonemang. Jag vill bara veta vad den migration vi ser, vare sig det är thailändare eller eskimåer eller MENA-folk, ska kallas: "Massinvandring eller inte". Det var inläggets titel. Kan du läsa? Antagligen inte, spamrobotar brukar inte kunna det.

Anonym sa...

Okej, vad menar du då med "Man får som sagt se det hela etniskt också.."?

Fri pdf sa...

Det är steg två. Det etniska är viktigt. Invandringen må komma från Mena, Ostasien, Afrika. Jag anser att det germanska, svenska, nordeuropeiska folkelementet i Sverige är värt att bevara. Någon etnokrati behövs inte, jag vill bara att det anti-vita samhällsklimatet ska ändras. Slut på hets mot svenskar, slut på antigermanism. Mer här.

Jag förespråkar samnationalism. Det betyder att man respekterar andra kulturer och andra folk, främst med dessa levande i sina egna biotoper. Flyktingar och lätt integrerbara europeer kan tas in. Men jag förespråkar ett Sverige åt svenskarna likaväl som ett Kina åt kineserna, ett Indien åt indierna, ett Portugal åt portugiserna osv.

Men utgångspunkten för diskussionen är att eliten och MSM ska erkänna att massinvandring förekommer. Ullehag säger till exempel att vi har 15% utrikes födda. 15% arbetslösa hade i jämförelse kallats "massarbetslöshet". Go figure.

Anonym sa...

Så vad du är ute efter är något slags gränsvärde för när man bör använda prefixet "mass-" för att beskriva magnituden av ett fenomen?

100000 invandrare till en befolkning på 9000000 ger ju en ratio på ca 1.1%, så vi kan ju av ditt inlägg dra slutsatsen att en enprocentig andel av någon storhet berättigar till "mass-" epitetet.

Sålunda har vi både massarbetslöshet och massinflation i det här landet då?

Anonym sa...

Arbetslöshet bland etniska svenskar är ett fullständigt lyxproblem. Vill man jobba så finns det jobb.

Ett första steg att få nån styrsel på det här landet är att avskaffa A-kassan.

/Anonym 10:53

Fri pdf sa...

150 000 arbetslösa ungdomar: säg åt dem "det är lätt att skaffa jobb". Man ska ju vara 20 år och ha tio års arbetslivserfarenhet idag. Rabatt om man anställer en invandrare.

Anonym sa...

Du snackar skit. Problemet är att svenska ungdomar är bortskämda. Varför ska man jobba om man kan få allt serverat iallfall?

I min värld är det 1000 gånger bättre att flippa burgare på McDonalds än att sitta och rulla tummarna på A-kassa.

Vad jobbar du själv med Lennart?

Fri pdf sa...

@anonym 13.34: 100 000 per år. 9 miljoner svagt ökande konstant befolkning, 100 000 per år. Se helheten; detta plus 15% utrikes födda, Botkyrka, Malmö, Södertälje 50% invandrare osv osv. Du är en spamrobot, du kan inte läsa. Ursprungsinlägget talar sitt tydliga språk för den som ser helheten.

Anonym sa...

Nu försöker du blanda bort korten här. Du skrev

" Jag vill bara veta vad den migration vi ser, vare sig det är thailändare eller eskimåer eller MENA-folk, ska kallas.."

Den migration (invandring, kan uttryckas i personer per år) vi ser är 100k på 9000k, dvs ca 1%. Och så är frågan om 1% förtjänar prefixet "mass-", vilket du verkar anse. Case closed, svar på din fråga.

Men nu börjar du yra om den totala andelen utlandsfödda invånare i Sverige vilket är en helt annan sak. Naturlitvis kan man ju undra om en 15 procentig andel utlandsfödda är högt eller lågt jämfört med andra länder. Jag vet faktiskt inte. Vet du?

Utlandssvensk sa...

Debatten verkar vara i full gång här, så jag tar mig friheten att lägga upp samma kommentar som jag har postat på några andra bloggar om just detta ämne:

Angående ordet ”massinvandring” har jag deltagigt i många debatter med folk som bestrider att detta är vad som pågår i Sverige. Det argument som i 100% av fallen har varit en vinnare är att jämföra med immigrationen till USA under slutet av 1800 talet och början av 1900 talet, ty i detta fall använder samtliga seriösa historieböcker just termen ”massinvandring” för att beskriva processen och eftersom den svenska immigrationen idag är ungefär lika stor per capita måste man antingen anse att samtliga historieskildringar i västvärlden är ”högerextrema” eller helt enkelt erkänna att massinvandring är rätt term för att beskriva det som nu händer i Sverige.

Lite siffror från USA:

During the third wave of immigration, the Industrial Revolution brought an unprecedented number of immigrants to America – over 18 million during the first three decades. Between 1900 and 1910, the largest influx of immigrants arrived in US history ? 8.8 million people

Years Number of Immigrants
1891 – 1900 3,687,546
1901 – 1910 8,795,386
1911 – 1920 5,735,811
1921 – 1930 4,107,209

Total Population USA:

1890 62,979,766
1900 76,212,168
1910 92,228,496
1920 106,021,537
1930 123,202,624

Så om vi räknar på årlig immigration i procent får vi:

1891-1900: cirka 370.000 per år på en befolkning av cirka 70 miljoner (snitt av 63 och 76), dvs cirka 0.5% per år. Om vi gör samma för resten av siffrorna får vi:

År______Immigration i procent per år

1891 – 1900____0.5
1901 – 1910____1.0
1911 – 1920____0.6
1921 – 1930____0,4

Som vi kan se ligger Sverige i dag högre (mer än 100.000 nya PUT på en befolkning som är under 10 miljoner) än vad som någonsin var fallet i USA.

Anonym sa...

Vad heter "massinvandring" på engelska?

Fri pdf sa...

Käre anonym 13.59: årlig invandring byggs på och skapar en befolkning med, visst, med tiden PUT och svenskt medborgarskap. De är då inte "invandrare" i teknisk mening, de är så svenska så, men jag snackar här om fenomenet med invandrarbakgrund. Ett helhetsfenomen som är omöjligt att förklara för folk som, likt du, är blinda för sådant som inte går att uttrycka i statistik.

Så för att utbilda dig i mitt tänkande måste du läsa samtliga mina verk, tillgängliga i pdf-form enligt nedan.

Vi kan börja med romaner:

Antropolis (2009) PDF --- recensioner
Till Smaragdeburg (2010) PDF --- bloggtråd med recensioner
Stridsmiljö 2500 (2011) e-bok och PDF, länkade i ett blogginlägg
Agajan äventyraren (2011) länkar till epub-fil och pdf--- pdf:en direkt

Sedan tar vi noveller:

Eld och rörelse (2007) PDF --- recensioner
Soldat i framtiden (FEL Science Fiction 2009) blogginlägg med bilder
Swedenborgmaskinen (Catahyas antologi 2011)

Sist tar vi fackböcker:

Den musiske matlagaren (2007) PDF --- bloggtråd
Skallet från den kapitolinska varginnan (2009) blogginlägg med länkar till PDF och EPUB-fil --- utdrag
Drakens spegelbild (2010) PDF --- reklaminlägg

Där har vi in nuce mitt budskap till världen. Denna bakgrundskunskap är nödvändig för att förstå min holistiska åskådning.

Fri pdf sa...

@anonym 15.20: Massinvandring på engelska torde vara mass immigration.

Fri pdf sa...

Tack Utlandssvensk för ditt inlägg 14.55. Talande siffror!

Vi som ser, vi ser. Det är bara den som likt de tre aporna i Nara, "see no evil, hear no evil, talk no evil" förnekar vad som pågår idag. De är offer för propaganda som förbjuder dem att försvara sitt land och sitt folk. De vågar inte säga "jag är etnisk svensk och stolt över det, jag erkänner mig som social och politisk aktör på basis av min etnicitet som är vit".

Men nu är det dags för vita människor att välja sida. Antingen förneka att man är vit och förvandla sig till en anonym, maktlös, historielös icke-person i sitt eget land eller med jus sanguis säga att "Sverige är vårt genom svensk strävan".

Anonym sa...

"Ett helhetsfenomen som är omöjligt att förklara för folk som, likt du, är blinda för sådant som inte går att uttrycka i statistik..."

Okej, nu börjar det här bli riktigt korkat. Hela ditt inlägg är ju baserat på statistik, kurvorna i dina grafer är ju liksom grafiska representationer av statistiska data.

Fattar du själv vad du skriver eller vad är det som pågår här?

Anonym sa...

Nån skrev lite längre upp här "Framtiden är ointressant för just detta, avgränsade resonemang.."

Nu känns inte resonemanget lika avgränsat längre, det har liksom blivit rätt omfattande kan man ju tycka.

Alternativt skulle vissa förmodligen börja ana att du bara svamlar hej vilt utan nån som helst ordning på nånting.

Anonym sa...

Okej.

Du har inget jobb. Inga pengar. Inga muskler. Inga tjejer. Inga tatueringar. Ingen Motorcykel. Ingenting.

Men du är vit.

Imponerande.

/Anonym 10:53

Fri pdf sa...

Aha, antivitt sentiment av Anonym 10.53. Noterat. Du är antivit, du hatar vita människor.

Anonym sa...

Är du verkligen så här dum i huvet?

Jag är ju själv ytterst vit så det vore ju rätt konstigt om jag hatade vita människor.

Däremot är det ju rätt komiskt med små klena fjärtar som du som inte har nånting annat än sin vithet att komma med.

Skaffa ett jobb, börja gå på gym, försök träffa lite tjejer så kommer livet bli roligare och så behöver du inte sitta instängd i källaren och skriva en massa tokigheter :)

/Anonym 10:53

Kotten sa...

Är påståendet alltså att Sverige har en högre andel innevånare med invandrarbakgrund än andra länder?

Fri pdf sa...

@Kotten: dra vilken slutsats du vill. Inlägget ställde en fråga. Ta del av fakta och döm själv.

Kotten sa...

Du vet alltså inte?

Fri pdf sa...

Jag gör min bedömning. Jag menar, det finns ingen platonsk kategori som heter "massinvandring". Dock kan man kalla det ett sedvanebegrepp. Så jag anser att det förekommer massinvandring i Sverige idag och har så gjort i sedan 20-30 års tid. Den samlade bilden av den demografiska förändring vi sett gör att jag kallar det hela för massinvandring.

Men vem är jag att döma. Om du i din skog vill säga, "det förekommer ingen massinvandring", fine, säg det då, jag kan inte hindra dig.

Kotten sa...

Jaja, men menar du att denna demografiska förändring är unik för Sverige eller finns det andra platser i världen där liknande saker händer?

Fri pdf sa...

Det vet jag inte. Gissningsvis är hela Västeuropa drabbat. Kina och Indien är vad det beträffar världsdelar med bättre kontroll över immigrationen.

Att Sverige ligger i täten i Nordeuropa är en inte alltför vild gissning. Ur mitt inlägg:

"Enligt EU:s statistikbyrå Eurostat är Sverige, i absoluta tal, efter England Europas största mottagare av invandrare från världens lägst utvecklade länder."

utlandssvensk sa...

" Gissningsvis är hela Västeuropa drabbat."

Tja, det stämmer väl i den bemärklsen att de flesta länder har haft en betydande invandring under någon tidsperiod. Men vad gäller läget nu framstår Sverige som helt unikt.

Den som har följt debatten i t.ex Frankrike och Tyskland vet att dessa länder gradvis har skärpt immigrationpolitiken under MÅNGA år. I Frankrike, med en befolkning på över 60 miljoner, ligger immigrationen i absoluta tal kring samma nivå som i Sverige. Vad gäller Tyskland, som aldrig någonsin omnämns i Svensk immigrationsdebatt, infördes järnhårda asylregler för länge sen:

”Between 1988 and 1992, 1.1 million asylum-seekers filed applications. As a reaction to this, the Lower House of the German Parliament (Bundestag) agreed to the “asylum compromise” in 1993, which made applying for political asylum in Germany considerably more difficult”

”In 2005, the Federal Ministry for Migration and Refugees (BAMF) took 48,102 decisions on asylum cases. The share of persons granted full asylum reached the historic low of 0.9%”

http://focus-migration.de/Germany.1509.0.html?&L=1

Tyvärr inser nog få svenskar hur omfattande debatten i dessa frågor är i övriga Europa. Danmark, som i Sverige närmast framställs som ondskans hem på jorden, har en väldigt normal immigrationspolitik jämfört med övriga EU länder. I fallet England kan man dock tala om en verklig förändring på senare tid. Nu finns det bara ett land kvar i västeuropa som predikar mångkulturen och de öppna gränsernas välsignelse. Gissa vilket......

Utlandssvensk sa...

Här kommer ett tyspiskt exempel på hur termen mass immigration används i England:

http://www.express.co.uk/posts/view/240590/Cameron%3A-%91Mass-immigration-has-wrecked-our-social-fabric%92/

Det ser ungefär likadant ut i alla tidningar i UK vad gäller användandet av denna term.

Om någon självmordsinriktad politiker i Storbrittanien skulle föreslå samma nivå på per capita immigrationen som Sverige, dvs. cirka 700.000 om året, skulle ALLA seriösa kommentatorer självklart benämna detta just som mass immigration.

Fri pdf sa...

Tack för precisering Utlandssvensk. Det är som synes möjligt att folket ställer sig upp och säger ifrån. Ett närliggande exempel förutom Danmark är ju Holland där man efter morden på Fotyun och van Gogh vände sentimentet till strängare invandringsregler tämligen fort.

Mass immigration är alltså en vedertagen term i engelsktalande länder. Motsvarande term håller dock på att etablera sig här. Termen är satt på dagordningen. Att till exempel säga, "det förekommer ingen massinvandring" får ändå symbolisk betydelse. Multikultisterna är på defensiven.

Etiketter

A-Z (5) abb (82) abbm (6) abbX (4) ahma (6) aktuellare böcker (50) aktufall (7) alga (3) Andersson (2) Antropolis (19) apatia (10) ar (27) att vara Svensson (226) Ballard (11) begr (7) berättelser från Rokkana (18) Bhagavad-gîtâ (6) bilbabbel (20) bild (11) bim (11) bing (294) biografi (16) bloggish (59) Blue Öyster Cult (4) camo (4) Castaneda (22) conspi (12) Den musiske matlagaren (14) Dick (8) dune (8) Eld och rörelse (34) en gatas melankoli (11) En novell om Babylon (4) eng (4) eso (2) esoterica (117) etni (13) fall (4) fantasi-fantaså-fantasy (20) film och TV (42) flytten (3) gambla fiina versepos (4) gld (7) grek (10) Gripenbergs sol (4) heinlein (4) historia in nuce (119) hårdrocken rockar hårt (39) intr. mus (33) inva (25) ipol (67) islam (6) italia (3) japan (3) Jünger (75) Jüngers liv (10) Kierkegaard (2) konsten att slå en tennisserve (17) Kristus (24) kuro (2) libyen (18) link (32) lite litteratur (96) ljus (6) Lovecraft (15) Maiden (9) mangs (2) Melinas resa (8) memoarer (10) mena (42) multiversums mytolog (5) natio (66) Nietzsche (4) niven (3) nuochda (1) Ohlmarks (5) ondit (14) oneline (1) ori ett lag (53) pil (5) poesy (46) politikka (192) pr (52) pred (3) Priest (14) prophecy (21) rymd (2) sanskrit (9) sf man minns (99) small candies (125) Smaragdeburg (6) speng (6) stein (4) Stratopias gåta (62) survi (6) svens11 (10) Sveriges störste poet (8) Swedenborg (3) symbol (4) Syrien (15) tempel (31) Tolkien (4) topp5 (8) typer (15) USA (18) uselt (8) van Vogt (9) Vandra mot ljuset (1) vju (4) zeppelin (2)