söndag 1 januari 2012

Rasrisk


Rasrisk i Norge! Det är rasrisk i Sverige också. Om än av annan natur. För stora ting väntar oss i år. Det säger en viss politiker på SvD Brännpunkt. Han har rätt. I så måtto att nu får det vara slut med svenskfientlighet, slut med hets mot etniska svenskar. svd exp exp ab dn dn
Fria Tider

Det finns en 600 miljoners folkgrupp som kallas vit. Det är de vita folken, européer, kaukasier. Jag tillhör denna grupp. Jag är vit. Har du problem med det? Säg bara till; i så fall ska jag anmäla dig för hets mot folkgrupp. Jag ska kalla dig anti-vit rasist. Är du emot mig är du anti-vit. Men var lugn, jag är ingen rassuprematist. Jag är samnationalist; jag respekterar varje folks rätt att existera. Själv anser jag att svenskar existerar, vi finns och har rätten till vårt land, Sverige. Sverige är vårt genom svensk strävan. Svenskar är en stam i den germanska gruppen, i sin tur en subgrupp av den vita folkgruppen.

Gör man en dragning som den jag nyss gjort brukar man få hatstämplen på sig. Det är märkligt. Jag menar, kan någon visa på det specifikt hatiska i dessa rader...? Nej det kan ni inte. Det är bara betingade reflexer som sätter in när en vit människa inte ber om ursäkt för sin etnicitet utan säger, klart och utan förbehåll som jag gör här, att han anser sig tillhöra den vita folkgruppen, att han implicit definierar sig som social och politisk kraft på basen av detta. Vi vita måste nämligen göra det nu. Annars tas vårt land ifrån oss. Sedvanliga vita må ha makten i detta land men självmedvetet vita, såsom svenska nationalister och identitärer, motarbetas.

Signaturen Utlandssvensk sammanfattade läget utmärkt i en kommentar till "Ett sentiment", här på bloggen den 27/12 2011. Han ansåg att vad som pågår i massinvandringens Sverige är kolonisering. Massinvandringen är vad som triggat att man som svensk tvingas inse sin vithet, det är fullkomligt klart. Min attityd till invandrare är som sagt samnationell, men till invandringen är jag negativ. Jag anser att svensk invandringspolitik bör revideras. Men över nu till vad Utlandssvensk sa, det sammanfattar svenskarnas läge idag:
För övrigt anser jag att kolonisering är den mest passande termen för vad som nu sker i Sverige:

1. Urspungsinnevånarna tvingas finansiera bosättningarna
2. Urspungsinnevånarna straffas om de kritiserar kolonialisterna
3. Propaganda förklarar för urspungsinnevånarna att deras egen kultur är värdelös och att deras nya herrefolk har en mer högstående kultur.
4. Det nya herrefolket kan misshandla och våldta urspungsinnevånarna utan påföljd.

Finns det NÅGOT som talar emot att kalla detta kolonisering?

Massinvandringen har förtydligat läget. En som i en berikad skolklass är ensam vit får höra sådant som "ni svenskar". Han får veta att han är svensk. Det är, utan klagan, vad det handlar om. Sett som helhet är vi inte i minoritet än men man måste säga ifrån. Och som antytt av citatet, som jag nu ska kommentera, får vi inte ha åsikter om invandringen; vill man ha en 0,000001% minskining stämplas man som rasist och paria, utanför lägret ska man ha sin boning... Nej, man ska glatt finansiera bosättningarna, man får inte kritisera invandrarna (ett slags xenofili), svensk kultur förklaras som värdelös eller helt non-existent, och exotiska invandrare har straffrabatt. Det sistnämnda är ett sentiment, en rådande juridisk tolkningstradition, som att gärningsmän förlåts och får sänkt straff om de kommer från krigszoner, fattiga länder eller bara är allmänt synd om = är exotiska invandrare. "Något" måste de uppenbarligen ha som ger dem denna missriktade välvilja. Som att de 12 års fängelse, som han fick som invalidiserade Emma näst intill döden, anses "extremt hårt" av GM:s försvarsadvokat. Eller ett år och tio månader för han som dräpte 78-åriga Inger Wickman i Landskrona. Bloggaren Bloggo skrev i maj 2010:
Inger Wickman ska ha uttryckt att ”ni invandrare har noll respekt för regler och äldre” – det blev hennes sista ord. - - - I tredje kapitlet, första paragrafen i Brottsbalken kan man läsa: ”Den som berövar annan livet, döms för mord till fängelse på viss tid, lägst tio och högst arton år, eller på livstid.”

Man skiljer förvisso på dråp och mord, mord är mer överlagt och Landskronahistorien hade "dråpkaraktär", men det är också en tolkningsfråga. För envar som kan se är sentimentet i det svenska rättsväsendet klart: invandrare behandlas mildare. Se även Flashbacktrådar som denna och denna. Och btw, jag vet att även invandrare kan behandlas orättvist av polis och rättsväsende. Men sentimentet som tenderar ge straffrabatt åt invandrade kriminella är högst påtagligt. Domarna är rädda för att rasiststämplas. Och detta måste upphöra.

- - -

Vi svenskar håller på att bli andra klassens medborgare i vårt eget land. Vårt land håller på att definieras bort av tvivelsjuka, illvilliga akademiker. Dick Harrison i "Boken om svensk historia", s 50, anser att Tacitus svioner inte är de svear som påträffas även senare hos till exempel Jordanes. Svear finns inte, ses som en konstruktion. Man utraderar alltså på detta vis en folkstam - min och miljoner andras. Detta är allvarligt. Jag menar, skulle Harrison vilja bortdefiniera och problematisera, säg, palestinier lika beredvilligt? Nej, sannolikt inte.

Svenskar ska motarbetas. Vita människor får inte sticka upp, inte definiera sig själva som det. Då börjar glåporden hagla, den värsta tänkbara rasism; byt ut hatobjektet och du hamnar långt bortom standarden för, säg, sydstatsrasism mot svarta på 1930-talet. Är man vit och säger det öppet och självmedvetet blir man lovligt byte för hatarna. Det är denna blogg prov på. Vita utsätts för hat och hets. De mest hatiska är andra vita, mainstreamvita eller sedvanliga vita. De blir i detta fall självhatande vita, de är med Guillaume Fayes term etnomasochister. De har lärt sig att hata vita människor. Deras mentalitet är anti-vit. Denna tingens ordning har rått från efter andra världskriget. Det blir ett slags 65-årsjubileum nu; dags att pensionera detta sentiment alltså.

Det är dags att få folk med anti-vit attityd att bekänna färg. Om ni hatar vita människor, erkänn det då. Det är ju så fint i eran värld att vara anti-vit. Erkänn det och gå vidare så har vi det utklarat. Ett tips: passa på medan hets mot vita ännu inte är straffbart.

Relaterat
Vilhelm Moberg: Svensk strävan
Till frågan om etnicitet
Anti-vitt sentiment
Det är lugnt idag
Sverige existerar

8 kommentarer:

Pappan sa...

Julefriden råder än en tid. Men rätt har du.

88,81 sa...

Tycker inte du ser så solklart vit ut. En liten dragning mot brunt. Kanske Judisk?

Har du blåa ögon?

Fri pdf sa...

Du ljuger.

88,81 sa...

Nej jag ljuger inte. Jag ifrågasätter din vithet, din rasrenhet.

Din uppenbara sårbarhet solkar bilden av vår ras.

White Supremacy är två ord.

Fri pdf sa...

Aha, jag trodde du var en PK-provokatör. Jag är dock ganska väl förankrad i det vita lägret även etniskt. Några mosaiska trosbeskännare finns inte i släkten. Svenska bönder både på far- och morsidan. Några valloner på den sista bara.

Allt detta sagt utan ironi, fakta så att vi har det hela undanstökat. Nöjd?

88,81 sa...

Begrep du sista raden i mitt förra inlägg?

Fri pdf sa...

"White Supremacy" två ord? Utveckla dem då.

Glenn sa...

Att använda ordet "germaner" när man pratar om ursprung och blod är väldigt missvisande. Det germaner har gemensamt är språket, inte blodet (även om det inte är HELT fel heller). Vill du veta verkligheten om europeiskt blod och ursprung, läs igenom denna väldigt intressanta artikel: http://europa-soberana.blogia.com/2011/101201-the-new-racial-classification-i-.php

Etiketter

A-Z (5) abb (82) abbm (6) abbX (4) ahma (6) aktuellare böcker (50) aktufall (7) alga (3) Andersson (2) Antropolis (19) apatia (10) ar (27) att vara Svensson (226) Ballard (11) begr (7) berättelser från Rokkana (18) Bhagavad-gîtâ (6) bilbabbel (20) bild (11) bim (11) bing (294) biografi (16) bloggish (59) Blue Öyster Cult (4) camo (4) Castaneda (22) conspi (12) Den musiske matlagaren (14) Dick (8) dune (8) Eld och rörelse (34) en gatas melankoli (11) En novell om Babylon (4) eng (4) eso (2) esoterica (117) etni (13) fall (4) fantasi-fantaså-fantasy (20) film och TV (42) flytten (3) gambla fiina versepos (4) gld (7) grek (10) Gripenbergs sol (4) heinlein (4) historia in nuce (119) hårdrocken rockar hårt (39) intr. mus (33) inva (25) ipol (67) islam (6) italia (3) japan (3) Jünger (75) Jüngers liv (10) Kierkegaard (2) konsten att slå en tennisserve (17) Kristus (24) kuro (2) libyen (18) link (32) lite litteratur (96) ljus (6) Lovecraft (15) Maiden (9) mangs (2) Melinas resa (8) memoarer (10) mena (42) multiversums mytolog (5) natio (66) Nietzsche (4) niven (3) nuochda (1) Ohlmarks (5) ondit (14) oneline (1) ori ett lag (53) pil (5) poesy (46) politikka (192) pr (52) pred (3) Priest (14) prophecy (21) rymd (2) sanskrit (9) sf man minns (99) small candies (125) Smaragdeburg (6) speng (6) stein (4) Stratopias gåta (62) survi (6) svens11 (10) Sveriges störste poet (8) Swedenborg (3) symbol (4) Syrien (15) tempel (31) Tolkien (4) topp5 (8) typer (15) USA (18) uselt (8) van Vogt (9) Vandra mot ljuset (1) vju (4) zeppelin (2)