torsdag 7 juni 2012

Radikalism
Radikalismen lever. Trots att Norra Skånes Tidningar försökte hänga ut nationalisten Nils-Eric Hennix, och strunta i lagen om källskydd genom den minnesvärda repliken: "Källskydd gäller inte för sådana som du." Detta sa Mimmi Karlsson-Bernfalk till Hennix när denne hörde av sig till tidningen för att protestera. Detta skedde 2008. Det blev en rättsprocess - åtal mot tidningen brott mot tystnadsplikten - som Hennix nu vunnit. Den ansvarige utgivaren Karlsson-Bernefalk döms till 80 dagsböter och över 100.000 SEK i rättegångskostnader. Det skriver idag Fria Tider. svd svd svd dn


Öppet eller anonymt så lever radikalismen. Den lever på nätet, den lever lite här och där. Varför blir man då radikal? Kan vi inte alla samsas? Nej det kan vi inte. Vi har 15% utrikes födda i landet. Individerna åsido betyder detta massinvandring. Därför blir man som sedvanlig högermänniska radikal. Så man kan säga: broarna är rivna, jag vill ha en återgång till rötterna, lat. radix, därav RADIKALISM.

Jag söker mina rötter i min etniska svenskhet. Har du problem med det? Bra, då ska jag anmäla dig för hets mot folkgrupp. Och om du förespråkar fortsatt massinvandring ska jag anmäla dig till krigsförbrytartribunalen i Haag. Detta lågintensiva krig mot svensk etnicitet som råder är nämligen straffbart. Det kan tolkas som förberedelse till folkmord. Om du visar samtycke - eng. complicity - till folkmord, då är det straffbart enligt FN:s konvention från 1948 om folkmord (q v paragraf 3e).

- - -

Jag är radikal. Jag är högerradikal. Jag är t.ex med på Motpol. Detta är ett traditionalistiskt, radikalt nätverk av bloggare. Mer om mina texter där strax. Men man har även en resurs för gästskribenter. Maila infoATmotpol.nu om du vill skriva en gästkrönika - om du har något radikalt, kontroversiellt ämne du vill dela med dig av och få respons på. Motpolarna är aktiva typer, de läser inläggen noggrant. Jag började själv som gästskribent genom att berätta om min politiska resa.

Jag skrev ett gästinlägg på Motpol. Efter det fick jag rätt att driva min egen Motpolsblogg. Den heter Rent Principiellt. Den har varit igång sedan i januari 2011. Drygt 50 RP-inlägg har det blivit med tonvikt på kontroversiella ämnen med högerprofil. Ser vi till de rent nationella, Sverigerinriktade inläggen kan nämnas dessa:
Detta om hur Sverige ska definieras: etniskt, geografiskt och kulturellt.

Detta om vad jag specifikt gillar med Sverige. Som svenska dygder, flit och lugn, anspråkslöshet och chosefrihet.

Detta om hur asatroende och kristna kunde samarbeta mot islamism.

Detta om "etnofeminism" eller "kvinnonationalism", hur kvinnliga frågor har en given plats i nationalismen.

Jag har även skrivit om svensk historia och litteratur på Rent Principiellt: om Bondetåget 1914, om Tegnérs "Svea" och om Snoilskys "Svenska bilder".

- - -

Men detta är inte allt. Denna blogg, Galaxen, har också sin beskärda del av progessiv fosterlandskärlek och nordism. Jag har t.ex recenserat en bok som den här. Det handlar om Bertel Gripenberg och hans "Aftnar i Tavastland," som föranledde mig till reflektioner över hembygd och detta att slå rot.

Tidigare i år skrev jag så om svensk historia. Jag postade en smärre svensk historik i ett antal delar: en frimodigt nationalistisk historia. Här kan ni t.ex läsa om frihetstiden och här om Gustav II Adolf. Men jag har skrivit om modern svensk historia också. Som efterkrigstiden, utvecklingen under 1800-talet och Karl XIV Johan. Och för diggare av det forna Sverige har vi dessa inlägg: Sverige, del 1: svioner är svear, Sverige, del 2: Ynglingasagan och Sverige, del 3: Rolf Krakes saga

In alles är detta en svensk historia med traditionell vinkel. En historia som inte ber om ursäkt. En historia som säger att Sverige existerar, har gjort det sedan Hedenhös och kommer att fortsätta existera - om vi som traditionella svenskar vill det.

Jag medger att det i MSM finns en och annan skribent som skriver om gamla tider och traditionella toner. Men dessa skribenter måste alltid komma med förbehåll. Tiderna är sådana. Varje högeravvikelse brännmärks, allt för att inte gynna SD. Jag skämtar inte. En elithistoriker måste alltid skriva folk på näsan att traditionalism är fult, en litteraturfjolla måste alltid påminna folk om att Frans G. Bengtsson var rasist. Pariastämpel, uteslutning och kryperi: det är regel i MSM men det slipper ni i mina traditionalismer. Här kan man som vurmare för traditionell svensk kultur sträcka på sig. Tagelskjortan är inte in fashion här.

Relaterat
Ur Safranski: Nietzsche och religionen
"Jag älskar dig, O evighet"
Svensk amazon
Camouflage
Recensioner av Eld och rörelse
Ernst Jünger: An der Zeitmauer

8 kommentarer:

Anonym sa...

Fast detta med höger, som i tex extremhöger, har jag aldrig begripit.

Jag betraktar mig inte som höger för att jag är mot massinvandring eller folkmordet på vårt folk, men likväl är jag väl radikal antar jag.

Vore jag för invandring hade jag nog kallats vänsterextrem för mina åsikter om den ekonomiska politiken hör, enligt den klassiska skalan, hemma på vänsterkanten.

Jag skulle gärna ha ett socialistiskt samhälle, bara det var (etno)nationalistiskt.

Anonym sa...

Vilken av punkterna av FN:s definition av folkmord menar du pågår?

Svensson sa...

Artikel 3 (länk gavs i inlägget):

The following acts shall be punishable:
(a) Genocide;
(b) Conspiracy to commit genocide;
(c) Direct and public incitement to commit genocide;
(d) Attempt to commit genocide;
(e) Complicity in genocide.

Massinvandringen plus propagandan (ifrågasättande av svensk särart, antinationalism) utplånar oss på sikt som folk. 3e talar om complicity = medgivande till folkmord som straffbart. Om man inte protesterar mot massinvandring och mångkulturpropaganda har man gett sitt medgivande till folkmord.

Sedan @anonym 20.29: visst är etiketten höger inte alltid optimal. Men idag har ju folk sådan beröringsskräck med den så jag använder den direkt för att slippa höra förnumstiga stämplar att jag är höger, extremhöger osv. - Gällande socialismen så visst har den enstaka bra drag, som parollen gör din plikt kräv din rätt.

Anonym sa...

Men nu har visst den store profesten och filosofen Svensson återigen missförstått frågan. Jag frågade av vilken av definitionerna på "folkmord" som du menade kunde appliceras på Sverige, inte vilken av straffpunkterna du åsyftade. Läs noga Svensson, läs!

Vilken av följande menar du alltså passar in på Sverige:
(a) Killing members of the group;
(b) Causing serious bodily or mental harm to members of the group;
(c) Deliberately inflicting on the group conditions of life calculated to bring about its physical destruction in whole or in part;
(d) Imposing measures intended to prevent births within the group;
(e) Forcibly transferring children of the group to another group.

Svensson sa...

Lågintentivct folkmord är realiteten. Det sker genom "causing mental harm" på oss svenskar: genom konsekvent antinationalistisk propaganda i skolorna och media sedan 1945.

"Conditions of life calculated to bring about its physical destruction": det är "barnvagnskriget mot oss" varmed vi "are outbred". Svenska kvinnor föder i snitt 2 barn, invandrade utomeuropeiska mödrar föder fler än så.

"Imposing measures intended to prevent births within the group": görs genom antinationell propaganda, se ovan. Svenska kvinnor får veta att de är värdelösa i sin egenskap av svenskar. Detta stimulerar knappast framtidstron.

Anonym sa...

Hahaha... tack för ett gott skratt Svensson! Men jag tror allt du får läsa på lite om FN:s konventioner och definitioner innan du uttalar dig. Hahahaha...

Anonym sa...

Vill bara lämna mitt stöd till Svensson, som en motvikt till anonym föregångares enfaldiga: "Hahaha... tack för ett gott skratt Svensson! Men jag tror allt du får läsa på lite om FN:s konventioner och definitioner innan du uttalar dig. Hahahaha..."

Invandringen leder obönhörligen till att det svenska folket, tillsammans med andra europeiska folk, kommer att försvinna. Detta, att vi försvinner, och att andra tar över vårt hem på jorden, det är ett folkmord.

Eftersom de som genomför denna politik (förrövarna av folkmordet) tillhör de försvinnande (förintade) folken, är de att betrakta som landsförrädare. Läs om domarna mot Vidkun Quisling och jämför. Det Quisling dömdes för kan föras över på vår tids Quislingar.

Svensson sa...

Tack anonym 23.54. Landsförräderi vore ett annat begrepp att ta upp.

Således är PK:ismen åtalbar för hets mot folkgrupp, folkmord och landsförräderi. J'accuse som Émile Zola sa.

Etiketter

A-Z (5) abb (82) abbm (6) abbX (4) ahma (6) aktuellare böcker (50) aktufall (7) alga (3) Andersson (2) Antropolis (19) apatia (10) ar (27) att vara Svensson (226) Ballard (11) begr (7) berättelser från Rokkana (18) Bhagavad-gîtâ (6) bilbabbel (20) bild (11) bim (11) bing (294) biografi (16) bloggish (59) Blue Öyster Cult (4) camo (4) Castaneda (22) conspi (12) Den musiske matlagaren (14) Dick (8) dune (8) Eld och rörelse (34) en gatas melankoli (11) En novell om Babylon (4) eng (4) eso (2) esoterica (117) etni (13) fall (4) fantasi-fantaså-fantasy (20) film och TV (42) flytten (3) gambla fiina versepos (4) gld (7) grek (10) Gripenbergs sol (4) heinlein (4) historia in nuce (119) hårdrocken rockar hårt (39) intr. mus (33) inva (25) ipol (67) islam (6) italia (3) japan (3) Jünger (75) Jüngers liv (10) Kierkegaard (2) konsten att slå en tennisserve (17) Kristus (24) kuro (2) libyen (18) link (32) lite litteratur (96) ljus (6) Lovecraft (15) Maiden (9) mangs (2) Melinas resa (8) memoarer (10) mena (42) multiversums mytolog (5) natio (66) Nietzsche (4) niven (3) nuochda (1) Ohlmarks (5) ondit (14) oneline (1) ori ett lag (53) pil (5) poesy (46) politikka (192) pr (52) pred (3) Priest (14) prophecy (21) rymd (2) sanskrit (9) sf man minns (99) small candies (125) Smaragdeburg (6) speng (6) stein (4) Stratopias gåta (62) survi (6) svens11 (10) Sveriges störste poet (8) Swedenborg (3) symbol (4) Syrien (15) tempel (31) Tolkien (4) topp5 (8) typer (15) USA (18) uselt (8) van Vogt (9) Vandra mot ljuset (1) vju (4) zeppelin (2)