fredag 10 maj 2013

Tips till regimkritiker: ge intryck av framgång: då får ni framgångMan måste ha en vision av seger för att kunna segra.


Härmed ett tips till er regimkritiker. Till alla er oppositionella typer där ute, folk som är emot massinvandring och mångkulturism. Och tipset ifråga handlar om attityd. Det är ju så här i livet att ”ett intryck av framgång” gör intryck på folk. Man måste utstråla energi. Att däremot ironisk spela loser-rollen gör dig de facto till en loser.

Man måste ge intryck av framgång. I dessa sammanhang är det sådant som att nämna nationalismens segrar när man vistas bland folk. Nationalism är ju det nya normala, har ni inte märkt det? Vakna då säger jag.

Detsamma skulle jag vilja uppmärksamma i nätsammanhang, alltså detta med framtoning. Som när man postar på nätsajter och kommenterar MSM:s senaste idiotier; man ska då INTE skriva med attityden typ, ”DN vurmar för zigenare och afrikaner men vi svenskar, vi finns förstås inte”. Sådana ”snett leende ironier” slår helt fel. Tiden för ironi är förbi.

Detta är nämligen en existensiell kamp, en kamp för oss som folk. MSM säger ju: acceptera massinvandring eller håll käften. För säger man att man är etnisk svensk och vill värna sitt land blir man i MSM rasiststämplad och karaktärsmördad. Gör alltså motstånd mot detta sentiment, och gör det genom att tala klarspråk. Som att säga: "Artikel den-och-den i MSM propagerar för öppna gränser. Detta är oacceptabelt. Jag som etnisk svensk har rätt till detta land mer än en illegal kriminell”. Alltså: inga ironier, inga sneda leeende, ingen knyt-näven-i-fickan-attityd. Knyt istället näven öppet, vilket i nätsammanhang betyder klarspråk enligt ovan.

Jag säger som en viss U. Meinhof: gör motstånd, visa inte bara missnöje. Ty att blott visa missnöje är i denna konktext att komma med ironier, säga ”nu måste jag emigrera” osv. Motstånd däremot är att inse att det är en kamp på liv och död och att säga vad man tycker, klart och utan förbehåll.

- - -

MSM vill oss inte väl. Bojkotta dem omedelbart. Den som frivilligt läser gammelmedia och ser på TV:s nyheter utsätter sig för frivillig hjärntvätt. MSM är en feel bad-maskin som lever på vår rädslo-energi. Slutar du konsumera MSM kommer du därför bland annat att må bättre. Du kommer att slippa ångest för MSM:s påhittade faror. Det viktiga som hänt i världen når dig ändå, via nätet.

Som Meinhof sa: gör motstånd. Det görs idag, 2013, genom att 1) bojkotta MSM och 2) agera på nätet och på övriga platser. Jag vurmar särskilt för nätaktiviteter. Vill man agera IRL är det förstås bra, men jag vill även uppmärksamma er på nätets betydelse. Jag menar, 1789 var stormandet av Bastiljen en symbolhändelse. Och 1933 var kontroll av gatan viktig, ja ännu 1989 var demonstrationer del i ”sammetsrevolutionen”. Då fälldes en fysisk mur: Berlinmuren. Men idag handlar det om att riva en mental mur. Det handlar om att öppna upp mentala låsningar och det görs via internet, en yttring av vårt kollektiva medvetande.

Därför är det så viktigt att i minsta inlägg, som patriot, visa att man står för den man är. Och att man tydligt säger att MSM:s och regimens massinvandringspolitik är absurd och måste upphöra. Sådant gör intryck på dem som läser, även om det sagts förut. Det gäller att få de ljumma att svänga. Gör alltså motstånd och visa det på internet. Det är mitt tips för effektiv gräsrotsprotest. Det gör en väldigt nytta, särskilt nu. Saker och ting går i regimkritikernas favör nu:
. MSM:s verklighetsfrämmande kritik av REVA. Eliten saknar folkligt stöd i denna fråga (och REVA fortsätter, trots denna "mediaelits" ljug att det skulle ha upphört).
. SSU-gängets misslyckande att vrida Flashback i PK-riktning (nyss hade PK-fraktionen lyckats sätta en viss prägel på detta forum men det är helt borta nu).
. Åsa Linderborgs och Peter Wolodarskis respektive magplask när de försökt driva absurda frågor (som censur och rösträtt för illegala).
Därför tycker jag patrioter och regimkritiker borde fatta mod och, i random inlägg, säga sin mening och inte be om ursäkt eller ta till ironier. Regimen är sjuk, den har i 20 sagt åt oss att hålla käften. Nu är det vår tur att be regimen hålla käften.


Relaterat
Nationalistiska funderingar en dag i maj förra året då jag såg en JAS Gripen över Vårdkasberget
Blue Öyster Cult: Astronomy (1974)
Melina Starr, 35, kriminalinspektör (del 1)
Jan Guillous förlorade heder
Åke Ohlmarks (1911-1984)
Öviks kyrka 1974

4 kommentarer:

blomberg sa...

Det är sant som du säger, men mycket har att göra med den rådande tidsandan om folk lyssnar eller betraktar dig som en vettvilling.
Jag håller med dig att tidsandan (eller zeitgeist) ändrats, vad det beror på kan man spekulera i. En Jungian skulle hävda att en ny arketyp aktiverats (läs Jungs essä om Wotan t ex). Som Sverigevän har du då naturligt mera moment i dina åsikter än för bara ett par år sedan. Multikulti institutionerna hur mycket pengar de än spenderar för att indoktrinera samt deras köpta nyttiga idioter som likt hjärntvättade papegojer rapar upp sina mantran om anus, genus och muslim mångfald, så biter detta inte längre. De politiska opportunisterna vänder snart kappan, då även de påverkas av den nya zeitgeisten. Hur det kommer att sluta vet man inte, men en tidsanda av exkluderande nationalism i ett multikult samhälle såsom både Sverige och Europa numera är, slutar oftast i blodbad.

Svensson sa...

Det blir ingen exkluderande nationalism. Det räcker med att metapolitiskt lyfta svenskarna och sluta trakassera dem, detta lands majoritetsbefolkning.

Sverige är inte mångkulturellt. Etniska svenskar är i majoritet. Inslag av mångkultur finns, men de får ideellt rätta sig efter majoritetsbefolkningen. Den sedvanerätt som etablerats av denna majoritet är vad som gäller. Att då börja tala om risk för blodbad är helt förryckt. Det ligger garanterat inte i tidsandan.

blomberg sa...

Ett besök till Malmö, Göteborg eller Södertälje får dig nog att andra åsikt vad gäller om Sverige är mångkulturellt och om det är möjligt att dessa kan återupprättas som svenska städer eller inte. Knappast utan deporteringar eller 'genocides'

Tittar du historiskt på motsvarande zeitgeist så är det väldigt få som varit utan blodspillan, splittringen av Tjeckoslovakien kanske. Den historiska kontexten är mycket dyster, när dessa arketyper griper tag i folksjälen uppstår oftast en enorm kraft och besatthet. Jag skulle i alla fall inte vilja vara svart i Sverige om 10 år. Skulle du?

Svensson sa...

Det finns problem, men tidsandan är emot våldsamma lösningar. Världen i stort är fredlig. Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Två (2) inbördeskrig av format finns, Kongo och Syrien. Annars är det fred. Jag sa det här, i en autointervju nyss:

"Men jag är som sagt optimist för den långsiktiga utvecklingen i detta land. Jag är även optimist vad gäller världen i stort. Förra våren sa jag ju till exempel att Syrien inte kommer att utvecklas till ett storkrig. Och jag har fått rätt. Det vill sig inte med intervention, flygförbudszon och annat tjafs. Syrien och Kongo är de enda inbördeskrig av format som rasar nu. Annars är det fredligt. Ryssland må hota oss men det är med övningar och ordkrig.

F: - Verkligen...? Så krigsförfattaren Svensson spår fred...?

S: - Ja. Jag är gammal nog att minnas 80-talet. Då rasade krig i Afghanistan, mellan Iran och Irak, i Angola och i Mellanamerika, och det var Falklandsöarna och Grenada 1983 och så vidare. Den tidsandan är passé nu. Fred är paradigmet, inte krig. Afghanistan och Irak är på väg att avvecklas som krigsteatrar. Syrien blir inte ett nytt Libyen."

Där har du tidsandan i ett nötskal. Det må vara att "eliten" blåser på glöden och försöker uppamma konflikter överallt, till ingen nytta. För fred är paradigmet, inte krig och blodiga konflikter. Den nationalism vi går emot är inte krigisk 30-talsnationalism, utan fredlig nationalism av 2010-talstyp.

Lite OT: läser man MSM blir man pessimist, gissar jag. MSM är en sjuk kult som lever på att uppamma rädsla hos läsarna -- en rädsla som bl.a tjänar att hålla läsaren ankrad vid TV:n eller blaskan ifråga, i ett evigt känslobundet slaveri. I ett års tid har jag sagt "det blir inget krig i Syrien", inget storkrig, ingen intervention. Under denna tid har jag inte läst en MSM-artikel. Men den som under tiden följt MSM har levat i tron att tredje världskriget bryter ut nästa sekund, pga "ett skott har avlossats i Syrien, whoa".

Etiketter

A-Z (5) abb (84) abbm (6) abbX (4) ahma (6) aktuellare böcker (62) aktufall (21) alga (3) Andersson (2) Antropolis (20) apatia (10) ar (28) att vara Svensson (235) Ballard (11) begr (7) berättelser från Rokkana (14) Bhagavad-gîtâ (6) bilbabbel (20) bild (12) bim (10) bing (286) biografi (16) bloggish (62) Blue Öyster Cult (4) Castaneda (22) conspi (5) Den musiske matlagaren (14) Dick (7) dune (8) Eld och rörelse (33) en gatas melankoli (11) En novell om Babylon (4) eng (4) eso (3) esoterica (116) etni (3) fall (4) fantasi-fantaså-fantasy (20) film och TV (42) flytten (3) gambla fiina versepos (5) gld (7) grek (10) Gripenbergs sol (4) heinlein (4) historia in nuce (121) hårdrocken rockar hårt (39) intr. mus (34) inva (1) ipol (48) italia (3) japan (3) Jünger (75) Jüngers liv (10) Kierkegaard (2) konsten att slå en tennisserve (17) Kristus (22) kuro (2) libyen (18) link (30) lite litteratur (100) ljus (6) Lovecraft (15) Maiden (9) mangs (2) Melinas resa (8) memoarer (9) mena (39) multiversums mytolog (5) natio (63) Nietzsche (4) niven (3) nuochda (2) Ohlmarks (5) ondit (15) oneline (1) ori ett lag (49) poesy (47) politikka (176) pr (56) pred (3) Priest (14) prophecy (19) rymd (2) sanskrit (11) sf man minns (101) small candies (143) Smaragdeburg (5) speng (6) stein (4) Stratopias gåta (62) survi (6) svens11 (10) Sveriges störste poet (8) Swedenborg (3) symbol (3) Syrien (15) tempel (27) Tolkien (4) topp5 (9) typer (16) USA (17) uselt (8) van Vogt (9) Vandra mot ljuset (1) vju (4) zeppelin (2)