tisdag 4 juni 2013

Möjligt brottsfall 29 maj: svensk kvinna misshandlad av förortsgäng på jakt efter "nazister"Ett kriminalfall är under uppsegling. Regimen har hemligstämplat det. Men det hela kommer att komma ut till slut. Det är min bedömning. -- Edit 10/9 2013: flickan ifråga blev nog inte dödad, eller ens misshandlad. Se här.


De fakta jag har kommer från denna Flashbacktråd. Sagesman är en reporter på Fria Tider. Storyn har inte publicerats där utan lagts upp på Flashback.

Den 29 maj ska något ha hänt i Tantolunden i Stockholm. Polisen förnekar att de varit där. Men SOS Alarm har varit på platsen, men de väljer att inte kommentera detta på grund av förundersökning.

Men Södermalmspolisen kan bekräfta att man fått in en anmälan om misshandel mot en kvinna i Tantolunden någon gång 28-30 maj.

Detta låter ju väldigt vagt. Varför locket på?

Jo, för de spekulationer som görs i tråden är att offret var en vit kvinna, en ung tjej. Enligt uppgift var hon en punktjej. Och punkare går idag inte fria från "antirasistiska förortsgäng".

- - -

Enligt uppgift träffades kvinnan av knivhugg i magen och i halsen.

I tråden citeras ett inlägg på Facebook. Det kan ge fler indicier:
För ett par veckor sen när vi satt i Tanto kom det plötsligt en grupp på 20-30 maskerade personer inspringande i parken för att "leta nazister", de var helt klart bara ute efter bråk. Nu får man höra att de gjort samma sak fler helger och misshandlat folk riktigt illa. Letar som fan på nätet och hittar inte en enda artikel vilket känns sjukt obehagligt. Oavsett om ryktena ang misshandeln (en flicka ska ha dött) är sanna eller inte så borde folk åtminstone varnas för de här idioterna.
Detta är nog inte det sista som skrivs i detta ämne. Regimen lägger locket på. Men folket kräver att få veta mer om det. Tills dess regimen kommer med ett utlåtande får vi spana i Flashbacktråden.

Att polisen inte kommenterar utredningar är rutin. Men nu har det hela tydligen flyttas till Säpos domvärjo och då är det något lurt anser jag. Men som sagt, sanningen kommer att komma ut till slut. Det är mot naturlagarna att hålla locket på en sådan här händelse.


Relaterat
Flashback: Möjligt mordfall i samband med kravallerna
Att bekämpa kulturmarxismen
Det svenska kulturkriget: kampläge: maj 2013
Förortskravallerna, maj 2013
Här för att stanna: begreppet "etnisk svensk"

2 kommentarer:

Eyeinthesky sa...

"SOS Alarm har varit på platsen"?
Sedan när skickar SOS Alarm ut personal till en brottsplats?

Svensson sa...

Det hela är mycket dunkelt. Men ny info har postats i Flashbacktråden. Bland annat denna rapport, ett utkast av Fria Tiderskribenten som uppmärksammat fallet men inte gjort någon artikel av det hela än. Nya fakta är alltså dessa:

- - -

Enligt tips från *** kompisar befann hon sig i sällskap med en grupp punkare i Tantolunden när ett gäng invandrare och antirasister dök upp som ville få tag på "nazister". Flera i sällskapet misshandlades av gänget, enligt en uppgiftslämnare knivskars *** både i magen och halsen. *** avled på sjukhus natten till 31 maj säger en av hennes närmaste vänner till Fria Tider.

(Mordet har på grund av sin kontroversiella natur tystats ned av Stockholmstidningarna i syfte att inte ge "bränsle till främlingsfientliga krafter".)

Polisen kan för Fria Tider bekräfta att en flicka skadades svårt under ett bråk med AFA och invandrarungdomar kvällen den 29 maj.

– AFA har anlänt också, det är de här... Det var i fredags vid elvatiden, uppger en talesman för polisens länskommunikationscentral när han läser innantill i polisens larmdatabas.

– Vi ska se här, misshandel. Ett tjugotal som bråkar, tänt nödraketer, står och puttar, utländska, en tjej ska blöda i bakhuvudet, fortsätter han.

Han säger att polisen under kvällen grep tre personer i samband med misshandeln och att de är misstänkta för grov misshandel. Polisen kan däremot inte ge några fler uppgifter om utredningen eller avslöja om brottsrubriceringen kommer att ändras då *** avlidit av sina skador.

– Om det har varit en så grov knivskärning där så handläggs inte det här av oss det ärendet utan det ligger på våldsroteln, säger Maria Eklund på Södermalmspolisen till Fria Tider.

- - -

Så låmgt utkastet, publicerat i aktuell Flashbacktråd.

Är flickan död, lever hon? Jag rubricerar det hela som "misshandel" än så länge.

Etiketter

A-Z (5) abb (84) abbm (6) abbX (4) ahma (6) aktuellare böcker (62) aktufall (21) alga (3) Andersson (2) Antropolis (20) apatia (10) ar (28) att vara Svensson (235) Ballard (11) begr (7) berättelser från Rokkana (14) Bhagavad-gîtâ (6) bilbabbel (20) bild (12) bim (10) bing (286) biografi (16) bloggish (62) Blue Öyster Cult (4) Castaneda (22) conspi (5) Den musiske matlagaren (14) Dick (7) dune (8) Eld och rörelse (33) en gatas melankoli (11) En novell om Babylon (4) eng (4) eso (3) esoterica (116) etni (3) fall (4) fantasi-fantaså-fantasy (20) film och TV (42) flytten (3) gambla fiina versepos (5) gld (7) grek (10) Gripenbergs sol (4) heinlein (4) historia in nuce (121) hårdrocken rockar hårt (39) intr. mus (34) inva (1) ipol (48) italia (3) japan (3) Jünger (75) Jüngers liv (10) Kierkegaard (2) konsten att slå en tennisserve (17) Kristus (22) kuro (2) libyen (18) link (30) lite litteratur (100) ljus (6) Lovecraft (15) Maiden (9) mangs (2) Melinas resa (8) memoarer (9) mena (39) multiversums mytolog (5) natio (63) Nietzsche (4) niven (3) nuochda (2) Ohlmarks (5) ondit (15) oneline (1) ori ett lag (49) poesy (47) politikka (176) pr (56) pred (3) Priest (14) prophecy (19) rymd (2) sanskrit (11) sf man minns (101) small candies (143) Smaragdeburg (5) speng (6) stein (4) Stratopias gåta (62) survi (6) svens11 (10) Sveriges störste poet (8) Swedenborg (3) symbol (3) Syrien (15) tempel (27) Tolkien (4) topp5 (9) typer (16) USA (17) uselt (8) van Vogt (9) Vandra mot ljuset (1) vju (4) zeppelin (2)