söndag 9 juni 2013

Tantolunden 29 maj: vad har hänt: vi kräver att få veta sanningenJag skrev häromdagen om ett brottsfall i Stockholm. En del nytt har framkommit. -- Edit 10/9 2013: hon blev nog inte dödad, eller ens misshandlad. Se här.


Tantolunden är ett parkområde på Söder i Stockholm. Vid Årstavikens strand, väster om Ringvägen, ligger denna anläggning med sina gräsmattor, slingrande gångar och kolonistugor. Fint och bra. Nu har emellertid Verkligheten knackat på i denna idyll.

Den 29 maj misshandlades en ung kvinna av ett förortsgäng i denna park. Jag skrev om detta fall den 4 juni. Och Flashbacktråden om fallet har växt. Bland de tusen inlägg jag finner värt att citera är detta. Det är ännu bara ett rykte, men en postare skriver så här: "Har bekanta som kände tjejen ifråga och enligt dessa så är hon död och efter deras utsago pga knivskador." Länk.

Namnet på flickan, plus ålder, är nämnt i tråden. Det står postat här av samme postare som nyss citerats (offrets namn har raderats av mig här):
Ok, så det kan fortfarande vara så att det bara är rykten, och inget av detta kommer från mig, men från vad jag fått höra ska tjejen ha hetat XXXX, varit 14-år och snaggad.

Hon ska ha blivit huggen någon gång run 01-tiden och avlidit runt 04-tiden och begravningen hölls, enligt rykten, igår.
"Igår" betyder 5/6. Dråpet, alltså dådet, skedde antagligen 29 maj som tidigare sagts.

Så vad har hänt? Om hon är död, har hon kremerats? Och stoftet spritts? För att inte lämna spår?

Så torde i alla fall en regim ha rått de anhöriga. I ett fall som detta.

Att hon dog är ännu obekräftat. Vissa säger att hon ännu lever. Men oavsett det är det hela allvarligt nog. Förortsgäng som går in i en park och börjar misshandla en svensk tjej -- jag undrar vad vänstermedia ska ge detta för motspinn. Är det möjligen den ädla revolutionen vi ser, är det förorten som reser sig mot sina förtryckare...? Skulle inte tro det.

Misshandeln begicks som sagt i Tantolunden. Den ligger på Söder i Stockholm, väster om Ringvägen och norr om järnvägen, avgränsat i väster av Årstaviken. Nu har alltså berikningen nått Söder, de regimtrognas hittills fredade stadsdel.

Ja, vad ska MSM ge för spinn på det här när det kommer ut? För med internet, folklig vrede och landet på randen till inbördeskrig måste regimen komma ut med fakta i målet.

Vad ska PK-falangen säga? Vad ska Expo ge för motspinn på det här? Vad ska man lägga ut för en bombmatta av "positiv antirasism" för att motverka folks reaktion på detta...?

Reaktionen, om det hela kom ut, skulle så klart bli massiv. Därför kan man "förstå" att regimen sekretessbelagt allt som rör det hela.

- - -

Disclaimer: jag anser inte att alla invandrare ska skuldbeläggas för detta dåd. Men antivit brottslighet förekommer de facto, såsom förortsgäng som krigar mot svenskar. DN skrev om det redan 2006. "Invandrare krigar mot svenskar med rån" kan googlas. Kommer Tantohändelsen, som är bekräftad som misshandel, med vitt BO och delvis invandrade GM, dock sekretessbelagt, att sätta "antivit våldsbrottslighet" på kartan...?

Och kommer PK-lägret i och med detta att hamna i uppförsbacke med all sin ljuva mångkultur, antirasism och antivitism...?

Husbykravallerna innebar ett skifte. Mångkulturen exploderade i villasvenskens ansikte -- på TV och i tidningar, trots medias försök till motspinn.

Med Tanto 29 maj, som var en följd av Husby, har det hela nått ännu en nivå. Det är Verkligheten, inte jag, som knackar Sverige på axeln och säger: något pågår i Sverige. En samhällsutveckling man kalla antivit. Det betyder: etnicitet spelar roll, på gator och torg. Och regimen hyllar det, regimen stödjer det. Och du som är etnisk svensk tjänar INTE på det, med dagens regim.

För regimen är antivit. Den motarbetar existensen för oss vita. Demografin talar sitt tydliga språk (Ullenhag: 15% utrikes födda). Och det blir inte bättre med ett eventuellt regimskifte. "Oppositionsledaren" Stefan Löfvén är i skrivande stund på Bilderbergermöte i England. Han och Fredrik Reinfeldt är samma pappfigurer, samma marionetter, i händerna på samma firma.

- - -

Om Tantolundsfallet rinner ut i sanden må vara hänt. Men jag har en svag aning att flickan faktiskt avled där av grovt knivvåld. Allt är förstås dunkelt. Men uppgifterna, ryktena, finns. Och blir man knivhuggen kan man ju överleva hugg i benen eller armarna. De rapporterade huggen mot halsen och magen är kliniskt mer ödesdigra. Har ni hört talas om halspulsådern? Om stora kroppspulsådern, aorta? Den går i magtrakten. Förlorar man tillräckligt med blod dör man.

Jag hoppas vid Gud att kvinnan överlevt. Men om sanningen kommer ut är risken stor att denna sanning är lika med att hon dog. Ty ännu ett indicium jag såg i Flashbacktråden var att den ambulans som kom till platsen rapporterade detta om offret: "vårdbehov saknas".

Gissa vad det betyder.

Som sagt, inget är bekräftat. Men indicierna radar upp sig.


Relaterat
Möjligt brottsfall Stockholm 29 maj
PK-ismen är förbi
RF säger INTE att Sverige är mångkulturellt
Segrar i det tysta
"Svensk" är ett fungerande sedvanebegrepp
Bild från Wikipedia: Tantolunden

Inga kommentarer:

Etiketter

A-Z (5) abb (84) abbm (6) abbX (4) ahma (6) aktuellare böcker (62) aktufall (23) alga (3) Andersson (2) Antropolis (20) apatia (10) ar (28) att vara Svensson (237) Ballard (11) begr (7) berättelser från Rokkana (14) Bhagavad-gîtâ (6) bilbabbel (20) bild (13) bim (10) bing (286) biografi (16) bloggish (62) Blue Öyster Cult (4) Castaneda (22) conspi (5) Den musiske matlagaren (14) Dick (7) dune (8) Eld och rörelse (33) en gatas melankoli (12) En novell om Babylon (4) eng (4) eso (3) esoterica (116) etni (3) fall (4) fantasi-fantaså-fantasy (20) film och TV (42) flytten (3) gambla fiina versepos (5) gld (7) grek (10) Gripenbergs sol (4) heinlein (4) historia in nuce (122) hårdrocken rockar hårt (39) intr. mus (34) inva (1) ipol (48) italia (3) japan (3) Jünger (75) Jüngers liv (10) Kierkegaard (2) konsten att slå en tennisserve (17) Kristus (22) kuro (2) libyen (18) link (30) lite litteratur (100) ljus (6) Lovecraft (15) Maiden (9) mangs (2) Melinas resa (8) memoarer (10) mena (39) multiversums mytolog (5) natio (64) Nietzsche (4) niven (3) nuochda (2) Ohlmarks (5) ondit (15) oneline (1) ori ett lag (49) poesy (47) politikka (176) pr (56) pred (3) Priest (14) prophecy (19) rymd (2) sanskrit (11) sf man minns (103) small candies (143) Smaragdeburg (5) speng (6) stein (4) Stratopias gåta (62) survi (6) svens11 (10) Sveriges störste poet (8) Swedenborg (3) symbol (3) Syrien (15) tempel (27) Tolkien (4) topp5 (9) typer (16) USA (17) uselt (8) van Vogt (9) Vandra mot ljuset (1) vju (4) zeppelin (2)