lördag 17 augusti 2013

Vad sysslar regimen med? Är den vansinnig?


Regimen i detta land, Sverige, är i kris. Den visar tecken på rent vansinne.


Jag har länge påstått att regimen är sjuk. Media plus sjuklöverpartiet bedriver en sinnesstörd politik. Man satsar, helt öppet, på att fördärva tillvaron för detta lands majoritetsbefolkning. Och för invandrade minoriteter är det heller inte så bra. Ingen invandrare vill ju ha fortsatt massinvandring. Men det vill Reinfeldt och hans regim. Man är 100% ense, från V över S till MP, KD, C, FP och M, att vi ska ta in cirka 100.000 nya medborgare varje år. Man är ense om att utestänga traditionella röster från statslivet, man är ense om att bekämpa radikalkonservativa krafter, man är ense om att Sverigevänner är något suspekt.

Detta är vansinne. Patrioter motarbetas, landets majoritetsbefolkning missgynnas. Det är galet och det är mer än så: regimen för ett slags infra-terror mot befolkningen, främst den vita, svenska befolkningen. Och enligt Säpo är terrorism en gärning som allvarligt kan skada en stat eller mellanstatlig organisation om denna syftar till att:
- injaga allvarlig fruktan hos en befolkning eller befolkningsgrupp,
- tvinga offentliga organ eller en mellanstatlig organisation att vidta eller avstå från att vidta en åtgärd, eller
- destabilisera eller förstöra grundläggande politiska, konstitutionella, ekonomiska eller sociala strukturer.

Alla dessa tre metoder används av media och sjuklöverregim. Den antivita rasism som regimen bedriver är dock straffbar enligt FN:s konvention om rasism från 60-talet (ICERD).

Den antivitism som regimen bedriver är vidare ett slags förberedelse för folkmord, straffbar enligt FN:s konvention om folkmord från 1948.

- - -

Sådan är vår regim av idag. Men den är inte puckad enbart på detta vis. Vad gäller utrikespolitiken har Fredrik Reinfeldt satt nya lågvattenmärken. Det kan inte bli mer vansinnigt än så här, mer lealöst, mer elitklubbs-tillvänt:

. Alliansregeringen har stött "rebellerna" i Syrien med över 400 miljoner. Enligt Nya Tider nr 30, "Inbördeskrig på rebellsidan" av Christer Ericsson, har Sverige gett över 400 miljoner kronor i bistånd till de rebellkontrollerade delarna av Syrien. Reinfeldts attityd till det hela speglas av hans tal i Gustafsberg i augusti 2012: "Vad som kommer efter Assadregimen vet vi ännu inte. Sverige tänker ändå anstränga sig för att finnas till stöd och hjälp. Vi är en av världens största bidragsgivare och ger över 110 miljoner till situationen i Syrien och jag tycker att vi ska vara stolta över det." 2012 var det alltså 110 miljoner och sedan dess har siffran ökat. Vansinne...!
. Vidare tycks Fredrik Reinfeldt mena att världen av år 2013 är ett kaos av krig och konflikter (q.v hans januaritweet ”så ser en trasig värld ut”). I själva verket är det idag en fredligare värld än någonsin. Om detta bloggade jag här.

- - -

Nåväl. Tillbaks till inrikespolitiken. Varför är dagens regim så galen, så alldeles utom sig..?

Det är en invecklad fråga att svara på. Men i kontrast mot regimen kan jag säga vad mitt ideal är.

Land ska med lag byggas. Svensk lag ska gälla i Sverige. 1974 års grundlag ska gälla som Svea rikes konstitution. Sverige behöver alltså inte en helt ny styrelseform. Men det behöver reformeras och förbättras inom ramen för sedvanerätt och folkstyre.

Jag anser att 1974 års grundlag ska vara rikets grundlag. Och den straff- och civilrättsliga lagstiftining som ska gälla är Svea Rikes Lag. Då säger jag: om nationen, i det här fallet Sverige, är grunden för den politiska verksamheten. så ska en lag gälla i hela landet. Inga särrättigheter ska ges. Likhet inför lagen ska råda. Ingen sharia ska exempelvis tillåtas. Och inga värdegrundsdokument.

Värdegrundsköret är ett allvarligt missbruk. Att till exempel styra verksamheter med värdegrundsdokument istället för Sveriges Lag är ett brott mot principen ”nulla poena sine lege” – intet straff utan lag. Om man begått ett brott måste det preciseras vilken lag man brutit mot. ”Värdegrundsbrott” är värsta formen av 1984-samhälle medan lagstyre är det som gör västerlandet till vad det är.

Jag fordrar därför i folkets namn: svensk lag ska gälla i Sverige.

Vidare anser jag att politik i vår samtid ska lösas fredligt, med samtal, debatt och beslut i laga ordning. Kupper och hemliga möten i odemokratiska klubbar, som Bilderbergergruppen, hör inte hemma i 2000-talet. Men både Bildt, Stefan Löfvén, Mona Sahlin och möjligen även Reinfeldt har varit på Bilderbergmöten. Detta är sjukt. Man visar helt öppet att man nätverkar med en informell elit som inte vill folkens väl. Bilderbergruppen anser att "nationalism is dangerous". Det skrev man på ett möte under 60-talet. Tack, då vet vi varför nationalister motarbetas av regimen. Då vet vi varför positiva, affirmativa texter om Ramsundsristningen och Svenska Frivilligkåren, ja hela den svenska historien anses skadlig för dagens svenskar. På 90-talet kunde en Herman Lindqvist berätta om svensk historia med patriotisk vinkel. Norstedts gav ut hans verk. Idag ger man bara ut Henrik Arnstad och liknande. De historieverk som ges ut är svenskfientliga och har vinklade tolkningar, allt för att gynna mångkultur och PK-ism.

- - -

Vad gäller övrig inrikespolitik gör jag idag dessa reflektioner:

. Sverige har haft massinvandring sedan cirka 1980. Jag stöds här av Gunnar Sandelin, socionom och före detta pressombudsman på BRIS. På DN Debatt 8/4 2008 sa han till exempel: ”Från 1980 till 2006 har drygt en miljon uppehållstillstånd beviljats i Sverige, varav nästan alla är permanenta, vilket skiljer Sverige från de flesta länder.”
. 60% av dem som i Sverige lever på socialbidrag är invandrare (källa Paula Neuding i Weekly Standard)
. eliten skyller judeförföljelserna i Malmö på svensk radikalhöger. Men det är enbart muslimer i denna stad som står bakom trakasserierna
. SR 26/11 2012: ”På Sveriges största fängelse, Kumla-anstalten, uppskattar chefen Kenneth Gustafsson att var tredje fånge är muslim.”
. den antivita regimen vill återinföra livegenskapen. Vita ska betala högre skatt, ska få lägre bidrag, ska få hårdare straff än invandrare. Vita ska vara andra klassens medborgare; nysvenskar ska hyllas
. svenska regimer från hedenhös till 1900-talet har värnat svensk suveränitet. Reinfeldt och hans gäng arbetar för att avskaffa den, genom att bland annat omställa Sveriges försvar från territorialförsvar till legoknektsjobb i Afghanistan och Afrika
. svensk sedvanerätt ignoreras, det svenska allmänintresset motarbetas
. regimen har satt sig upp mot Sveriges folk och dragit in för mycket utrikes folk till rikets fördärv

Den PK-ism jag skissat ovan må förvisso vara galen, men dess tid är slut nu. Och det hela liknar -- för att dra några matiga liknelser -- tillståndet i Sverige 1520, då danskarna utövade hegemoni och idkade klappjakt på nationalister. Många dödades sedan i Stockholms blodbad. Men Gustav Vasa fanns kvar och han slängde ut danskarna.

Man kan även likna läget i dagens Sverige med hur det var under Karl XI:s förmyndare i början av 1670-talet. Oansvarighet, låt gå-anda, bestickning, pengar ner i "elitens" fickor istället för till allmännytiiga ändamål: så är det även idag.

Tillståndet i dagens Sverige liknar även Sovjet 1989: en på ytan mäktig regim vars propaganda ingen tror på längre. Inte ens propagandisterna själva. Men man fortsätter automatiskt med sina maktdemonstrationer, sina parader och sina hyllningar till sig själva. Låt er inte luras. Regimen är slut.

- - -

Regimen är slut. Den är sjuk. Den är antivit och terroristisk, den stödjer suspekta krafter i Syrien, svensk lag föraktas, sedvanerätt ignoreras, vita diskrimineras, kriminella invandrare överbefolkar fängelserna, MSM ljuger dag ut och dag in. Lögner lögner och mer lögner. Och då sitter regimkritiker och hoppas på att det ska komma en ny Anna Dahlberg Janne Josefsson Hanne Kjöller som börjar kritisera PK-ism och mångkulturism. Men det kommer inte att hända. MSM är en del av regimen och i dessa yttersta tider finns ingen öppning att vänta från det hållet. MSM är inte starkt, det tillåter inte avvikelser. I nedgångstiden samlar man sig ideologiskt och nu, i maximal nedgång, kommer man bara att driva mer mångkultur, mer PK-ism, fler lögner, fler vädjanden för tiggarasyl.

Skitmedia är helt låst och det kommer ingen öppning därifrån. MSM har haft lång tid på sig att börja bilda opinion mot PK-ism. Men man har låtit tillfället gå sig ur händerna. Under tiden har internets aktörer ryckt fram och tagit terräng. Regimkritik och opinionsbildning bedrivs idag av Avpixlat Realisten Fria Tider plus ett otal bloggar. Inte ens en "ganska skarp" krönika i MSM gör någon effekt längre. Det är de tiderna nu: tid för sista kapitlet i historien om PK-regimen.

Denna regim (media plus politiker) har inget att komma med längre. Man har vägrat bli "lagom-nationalister". Således driver man PK-ism tills man går under. Men även denna option börjar bli utspelad. Det finns inget självförtroende kvar hos PK-ismens aktörer. Jag menar, DN:s Wolodarski var ju igång bra i mars med Hassen Khemiris antivita artikel. Men den saknade uppföljning. Det fanns ingen vad Nato en gång kallade Follow-on Forces Attack. Det fanns ingen Fofa, ingen andra echelong att fullfölja genombrytningen med.

Så riktigt vad som ska hända nu vet jag inte. Det är något slags förändring på gång, något slags skifte på gång från regimen till folket. Men detaljerna i detta, och tiden för "när det äntligen vänt sig", är svårt att bedöma. Dock tycker jag att 2013 haft ganska bra fart hittills. Klimatet detta år har varit tämligen uppåt jämfört med 2012 och 2011. Men det kanske bara är jag.


Relaterat
Reinfeldt har fel om utrikespolitiken
Ramsundsristningen
Svenska Frivilligkåren
Min svenska historia
Sverige behöver en ny berättelse
Malmskillnadsgatan i Stockholm, känd som horgata.

1 kommentar:

Anette Elvelin sa...

Så bra skrivet, precis mina tankar sätter du så galant på pränt.Tack.

Etiketter

A-Z (5) abb (84) abbm (6) abbX (4) ahma (6) aktuellare böcker (62) aktufall (21) alga (3) Andersson (2) Antropolis (20) apatia (10) ar (28) att vara Svensson (235) Ballard (11) begr (7) berättelser från Rokkana (14) Bhagavad-gîtâ (6) bilbabbel (20) bild (12) bim (10) bing (286) biografi (16) bloggish (62) Blue Öyster Cult (4) Castaneda (22) conspi (5) Den musiske matlagaren (14) Dick (7) dune (8) Eld och rörelse (33) en gatas melankoli (11) En novell om Babylon (4) eng (4) eso (3) esoterica (116) etni (3) fall (4) fantasi-fantaså-fantasy (20) film och TV (42) flytten (3) gambla fiina versepos (5) gld (7) grek (10) Gripenbergs sol (4) heinlein (4) historia in nuce (121) hårdrocken rockar hårt (39) intr. mus (34) inva (1) ipol (48) italia (3) japan (3) Jünger (75) Jüngers liv (10) Kierkegaard (2) konsten att slå en tennisserve (17) Kristus (22) kuro (2) libyen (18) link (30) lite litteratur (100) ljus (6) Lovecraft (15) Maiden (9) mangs (2) Melinas resa (8) memoarer (9) mena (39) multiversums mytolog (5) natio (63) Nietzsche (4) niven (3) nuochda (2) Ohlmarks (5) ondit (15) oneline (1) ori ett lag (49) poesy (47) politikka (176) pr (56) pred (3) Priest (14) prophecy (19) rymd (2) sanskrit (11) sf man minns (101) small candies (143) Smaragdeburg (5) speng (6) stein (4) Stratopias gåta (62) survi (6) svens11 (10) Sveriges störste poet (8) Swedenborg (3) symbol (3) Syrien (15) tempel (27) Tolkien (4) topp5 (9) typer (16) USA (17) uselt (8) van Vogt (9) Vandra mot ljuset (1) vju (4) zeppelin (2)