torsdag 14 juni 2012

Inte med en smäll men med en snyftning
Årets sommarpratare har presenterats. Jag har ogillat det programmet länge och väl. Det brukar alltid bli en uppvisning i progg, vänsterism och allmänt gnäll. Gamla hästar kör sitt race och nya röster markerar sin PK-ism för att visa att de hör till, de är minsann inte främlingsfientliga...! De är emot SD...! Det är pravda-radio, maktens synsätt, progg progg och åter progg. Är du vänster kan du få, är du höger får du gå. Men kör på då, jag bryr mig inte. Dagens regim kommer att förändras. Dagens regim, den som inte förmår att ta tag i de strategiska frågorna. Dagens regim, ni vet den där som är oförmögen att hantera problemen. Dagens regim är nämligen låst i sin ideologi. Den kännetecknas av materialism, invandringskramande och traditionsfientlig vänsterism. Det kallas Politisk Korrekthet eller PK-ism. Men nu dör den! Till och med en tongivande kraft inom (s) är emot mångkulturalism à la Sahlin, Aftonbladet och Expo. Det är Johan Westerholm som i ett blogginlägg satt ner foten mot den hittills allenarådande PK-ismen. Westerholm har nämligen varit runt i landet och känt av stämningarna. Där, i Verkligheten, finns inget stöd för 08-elitens Korrekta religion. svd dn dn dn dn Fria Tider Fria Tider


PK-ismen dör. Den dör, "not with a bang, but with a whimper". Den dör, inte med en smäll men med en snyftning (T. S. Eliot). Det påminner om Sovjetunionens sista dagar: den hävdade in i det sista att etniska nationaliteter finns inte, allt smälter samman i "sovjetmänniskan". Men för mångfaldens skull hade man uppträdanden av azerbajdjansk folkdans m.m för att glädja turister.

Den sovjetiska illusionen, med etnisk sammansmältning prydd med salongsmässig folkdans, upprätthölls ännu sommaren 1989. Sedan föll Sovjetunionen ihop på hösten utan att ett skott avlossades, utan att någon rörde ett finger till dess försvar.

- - -

PK regerar. Än så länge. Vänsterism dagen i ända. Anti tradition, anti nation, anti allt som gör livet värt att leva. En Åsa Linderborg och Göran Greider härjar i spalterna och hyllar Lenin och revolutionärt våld. Men jag tror inte - vad det beträffar - att vi behöver vara rädda för en radikal vänsterrevolution. Linderborg och Greider är inga Baader-Meinhof typer. De kan verka hårda i skrift men vet inte vad som fram och bak på ett gevär. De saknar även den där agitatoriska hårdheten. De är skrivbordstyper, ska resonera och ha sig. Dialektiker med citatet i ögonvrån, romantiker med diffus syn på vad stat, rike och folk är. De ser revolutionen på sin höjd som en hippe-happening med "fantasin till makten". Men en revolution är ingen tebjudning som Mao sa och det har nog inte dessa kulturmänniskor förstått.

Jag tror inte heller landets övriga, mer okända vänsterradikaler förmår ta till vapen. Samma där: förmågan till direkt aktion på högre nivå (högre än att störa en SvP- och SD-demo) saknas. De har inte den operativa förmågan till det. För övrigt är tidsandan emot större våldsuppträden. Revolutionen idag sker på internet och där har vänstern redan kapitulerat. Bastionerna har övergetts utan strid. Varför? Jo, för vänstern vägrade ju ta debatten, de hade bara rasiststämpeln, och när etniska svenskar plötsligt fanns blev bluffen genomskådad = alla insåg att vänstern styrde endast med rasiststämpeln.

Vänstern har kapitulerat, retirerat och flytt. De har inga argument, ingen ideologi, ingenting. De är bara anti, reaktiva, kraftlösa. Det är högern som ger svaren på 2010-talets frågor: etnicitet, tro och tradition. Detta är det som ger folk grundläggande trygghet, resten (jobb, ekonomi) är följder av detta.

- - -

PK-ismen dör. Se bara hur den är på reträtt, med hållpunkter som Ullenhags misslyckade mytmotverkning, Benkes DN-krönikor mot vänsterismen, Reinfeldts erkännande att svenskar existerar, Uppdrag Granskning om reaktionära imamer plus att svenska partiledare i gemen inte längre uttalar sig svenskfientligt.

Sanna mina ord: PK dör i sommar.

Denna regim, detta kulturklimat har sannerligen haft sin tid. Men man ska inte bli loj och tro att besten ger sig så lätt. Den försvarar sig med myten om sin inneboende godhet, om generös, empatisk, omtagande flyktingpolitik som hela folket vill ha - eftersom det röstat på sjuklövern. Men då säger jag: nej. Jag säger Nej! Det är nämligen inte empatiskt att ha utomeuropeiska invandrare som brickor i ett spel för att främmandegöra svenskarna för varandra och ödelägga svenskarna med våldtäkt, rån och mord.

Och vi har inte i själen röstat fram denna politik. Det finns inget folkligt stöd eftersom regimen styr med hjärntvätt, mörkanden och vilseledning. När såg du senast en etnicitetstabell över gärningsmän, en lista över arbetslösas etnicitet eller ens en folkräkning med kategorier för etnicitet...?

PK dör i sommar. Så var med och besegra PK-ismen med sitt multikultikramande, sin negativism och vänsterism, bekämpa den med ett leende - men kämpa!

Relaterat
Mångkulturalismens död
Svensk bushido
Skeppet Ölands strid mot engelsmännen 1704
Massinvandring
Sverige existerar: 40 kommentarer
Förnekelse
"Svensk" = ett sedvanebegrepp
Fridhemsplan: ingen vänstersväng!

Inga kommentarer:

Etiketter

A-Z (5) abb (84) abbm (6) abbX (4) ahma (6) aktuellare böcker (62) aktufall (22) alga (3) Andersson (2) Antropolis (20) apatia (10) ar (28) att vara Svensson (237) Ballard (11) begr (7) berättelser från Rokkana (14) Bhagavad-gîtâ (6) bilbabbel (20) bild (13) bim (10) bing (286) biografi (16) bloggish (62) Blue Öyster Cult (4) Castaneda (22) conspi (5) Den musiske matlagaren (14) Dick (7) dune (8) Eld och rörelse (33) en gatas melankoli (12) En novell om Babylon (4) eng (4) eso (3) esoterica (116) etni (3) fall (4) fantasi-fantaså-fantasy (20) film och TV (42) flytten (3) gambla fiina versepos (5) gld (7) grek (10) Gripenbergs sol (4) heinlein (4) historia in nuce (122) hårdrocken rockar hårt (39) intr. mus (34) inva (1) ipol (48) italia (3) japan (3) Jünger (75) Jüngers liv (10) Kierkegaard (2) konsten att slå en tennisserve (17) Kristus (22) kuro (2) libyen (18) link (30) lite litteratur (100) ljus (6) Lovecraft (15) Maiden (9) mangs (2) Melinas resa (8) memoarer (10) mena (39) multiversums mytolog (5) natio (64) Nietzsche (4) niven (3) nuochda (2) Ohlmarks (5) ondit (15) oneline (1) ori ett lag (49) poesy (47) politikka (176) pr (56) pred (3) Priest (14) prophecy (19) rymd (2) sanskrit (11) sf man minns (103) small candies (143) Smaragdeburg (5) speng (6) stein (4) Stratopias gåta (62) survi (6) svens11 (10) Sveriges störste poet (8) Swedenborg (3) symbol (3) Syrien (15) tempel (27) Tolkien (4) topp5 (9) typer (16) USA (17) uselt (8) van Vogt (9) Vandra mot ljuset (1) vju (4) zeppelin (2)