måndag 11 juni 2012

Stormen klarar sikten
Hitler var en politiker. Han sa: någon dj-la ordning måste det vara i ett land. Anser jag då Hitler vara lösningen på Sveriges problem? Nej, inte direkt. svd svd dn dn dn Fria Tider


Det mest typiska med dagens Sverige är tigandet. Självaste Ingmar Bergman ska ha ansett det, detta enligt en passus i Mikael Jalvings "Absolut Sverige" (2011). Det är inte debatterandet i sig som är dåligt med det här landet, det är frånvaron av debatt. Och ett sätt att undslippa debatt idag är att använda kill all-stämplar som rasist, främlingsfientlig och islamofob. Då är det paria, gonatt och locket på. Senast idag var det Marine LePen som kallades "främlingsfientlig" i SvD och DN. Men hey säger jag, varför denna hets, hon är ju av SD-typ, en reguljär invandringskritiker. Och här hemma håller SD så sakteliga på att tas in i finrummet. T.ex måste Fredde måste ha deras regeringsstöd. Det är ett taktiskt skäl, SD börjar accepteras av partitaktiska skäl. Men alltid något.

Förra hösten skrev jag detta om tigandet. Sverige är...
... ett land där tigandet härskar. Vi tiger om invandringens negativa konsekvenser. Men idag tar dock DN:s Maria Schottenius bladet från munnen: "[P]oliser undviker att ställa viktiga frågor till de misstänkta på grund av att de är rädda för att bli kallade rasister. En polis som tillfrågas håller med. Man håller inne med vissa frågor för att man är rädd om sitt jobb." Det skriver hon här apropå så kallade "balkongflickor". MENA-familjer där dottern "fallit ut genom fönstret" osv utreds inte. Polisen kan då anklagas för att vara rasister. Detta är inget nytt fenomen. Men ett allvarligt. Det är ett resultat av det TIGANDE som vår elit låtit bli det rådande sentimentet. ft

Detta tigande är en sjuka som lamslår hela samhället: aggressivitet, kriminalitet och oacceptabelt beteende hos MENA-människor påtalas inte. Gör man det stämplas man som rasist. Det är främst MSM-journalister samt poliser och offentliganställda som inte vågar ta bladet från munnen. Andra, som regimkritiker som jag, har länge visat på detta sjuka sentiment: att inte ens få nämna puckat beteende. Detta tabu skadar både oss och dem. Det är ett gift som förlamar samhället och alla mellanmänskliga relationer. Vi måste få sätta ner foten och säga vad som gäller, annars går vi under.
Detta skrev jag förra hösten. Jag tycker min sammanfattning är kongenial: tabu, tigande och svartmålning. Och jag skrev än mer i samma inlägg med exempel på MENA-folk i fotboll och politik, svårintegrerade kaozmänniskor det visst ska vara förbjudet att kritisera:
Mats Olsson i Expressen skriver om FC Syrianska. Det år bråkigt på matcherna, bråkigt omkring. Olsson nämner det. Dock gör han inte någon analys, han tar inte bladet från munnen och säger: "MENA-folk, sluta vara så aggressiva, sluta bryt mot svensk kutym som lyder dämpa tonläget, håll låg profil, tala med normal samtalston." Det vågar han inte. Han är rädd att kallas "rasist", den gröna kryptoniten för vita män. Dock var hans artikel en början i att våga kritisera MENA-kulturen.

(---)

Slutligen ett relaterat fenomen från Feminix: ingen vågar ta debatten med Abdirizak Waberi. Vad är det med dessa MENA-kungar, har de en magisk aura som placerar dem bortom kritik och debatt? Varför vågar ingen i riksdagen debattera med Waberi? Vad kan hända? Varför ställer de honom inte till svars för hans åsikter om månggifte, homohat och medeltidslagar? Ställ er upp som Schottenius och Mats Olsson, två elitfigurer som ändå tycks ha fått nog. Ja, fler än de har fått det: Birro, Bard, Schein, listan kan göras lång.
Vi har berikats. Men det har tigits om det negativa med berikningen. Men tiden är över för tigandet. Jag skulle inte ha sagt det förra sommaren, inte heller förra sensommaren. Då var det ju Breivik som föranledde locket på all debatt. Invandringskritiker stämplades som "breivikare". Nog hade ni kul med den stämpeln ett tag, kära MSM-elit, ni försökte strypa debatten helt. Men det ville sig inte riktigt. Och nu, bless you, nu är ert välde slut. Det går inte att hålla tillbaka en folklig opinion i evighet. You can't keep a good man down. Och jag anade slutet på denna tigandets diktatur förra november, sedan den värsta hysterin lagt sig efter Utöya. Sedan det visat sig att man kunde inte ut-breivika oss radikala kritiker. Den andliga diktatur som rått sedan 1945, med antionationalism, antivitt självhat, manshat och dyrkan av tredje världens "den andre", som ökade efter 1968 och kulminerade på 00-talet - det där är ute nu. Jag sa i mitt inlägg 9/11 2012 följande:
Skitbygget "post 1945-order of things", förnekande av nationell identitet och etnicitet och massinvandring till alla lycka bär - det funkar inte längre. Regimen kan inte längre smutskasta alla som håller på traditioner som extremister. Vinden har vänt.
Jag förutsåg det då. Sedan dess har Fredde erkänt etniska svenskar, en symbolhändelse som är en brännpunkt för en rad annat positivt för radikalhögern (Uppdrag Granskning granskar imamer, Belinda Olsson ifrågasätter MSM:s halalhippies, Benke i DN ifrågasätter vänsterism, Ullenhags myter tillbakavisas mm). Vinden har vänt, nu friskar det i och snart får vi en storm, en godartad storm som renar luften.

Relaterat
Skitbygget rasar
Sverige och tigandet
Massinvandring
Sverige existerar: 40 kommentarer
Forntidens Sverige

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du har mycket rätt i det du säger.

/bernanke

Svensson sa...

Tack. En klimatsvängning har skett. Internationellt ser man det i att det blivit fredligare. Interventionismens dagar är över. USA har bantat sitt försvar så mycket att man inte kan gå in i olika länder och djävlas längre. Syrienaffaären försöker man rigga på samma sätt som Libyen men det vill sig inte.

Etiketter

A-Z (5) abb (84) abbm (6) abbX (4) ahma (6) aktuellare böcker (61) aktufall (21) alga (3) Andersson (2) Antropolis (20) apatia (10) ar (28) att vara Svensson (235) Ballard (11) begr (7) berättelser från Rokkana (14) Bhagavad-gîtâ (6) bilbabbel (20) bild (12) bim (10) bing (286) biografi (16) bloggish (63) Blue Öyster Cult (4) Castaneda (22) conspi (5) Den musiske matlagaren (14) Dick (7) dune (8) Eld och rörelse (33) en gatas melankoli (11) En novell om Babylon (4) eng (4) eso (3) esoterica (116) etni (3) fall (4) fantasi-fantaså-fantasy (20) film och TV (42) flytten (3) gambla fiina versepos (4) gld (7) grek (10) Gripenbergs sol (4) heinlein (4) historia in nuce (121) hårdrocken rockar hårt (39) intr. mus (34) inva (1) ipol (48) italia (3) japan (3) Jünger (75) Jüngers liv (10) Kierkegaard (2) konsten att slå en tennisserve (17) Kristus (22) kuro (2) libyen (18) link (30) lite litteratur (98) ljus (6) Lovecraft (15) Maiden (9) mangs (2) Melinas resa (8) memoarer (9) mena (39) multiversums mytolog (5) natio (63) Nietzsche (4) niven (3) nuochda (1) Ohlmarks (5) ondit (15) oneline (1) ori ett lag (48) poesy (47) politikka (176) pr (50) pred (3) Priest (14) prophecy (19) rymd (2) sanskrit (11) sf man minns (101) small candies (143) Smaragdeburg (5) speng (6) stein (4) Stratopias gåta (62) survi (6) svens11 (10) Sveriges störste poet (8) Swedenborg (3) symbol (3) Syrien (15) tempel (27) Tolkien (4) topp5 (9) typer (16) USA (17) uselt (8) van Vogt (9) Vandra mot ljuset (1) vju (4) zeppelin (2)