torsdag 21 juni 2012

Breivik: rättegången: snart slut



Breivikrättegången är snart slut. Den slutar i morgon fredag sägs det. svd svd dn ab




Breivik hade sina åsikter. Jag har delvis samma åsikter. Det är högerattityder, radikala sådana. En av dessa idéer är hävdande av etnicitetens värde, detta att t.ex vara "etnisk svensk".

Etniciteten är uppe till diskussion. Det gillar nog inte samhällets elit. Man frågar sig dock hur vi kan undgå denna diskussion. Vi har till Sverige under min livstid importerat en etniskt särskild population, en utomeuropeisk befolkning på 1-1,5 miljoner för att använda som vapen mot traditionella svenskar, mot tradtionell tro och trygghet. Vapen? Ja, för motstånd mot denna massinvandring stämplas rutinmässigt som rasism, som något tabu, som något blasfemiskt. Traditionsmedvetna människor som jag får passet stämplat när man motsätter sig denna berikning. Man stängs ute ur samhället, klassas som paria, som oberörbar: utanför lägret ska man ha sin boning. Detta är massinvandringen som vapen mot radikalkonservativa regimkritiker.

Men nu slår vi tillbaka. Jag är etnisk svensk, har du problem med det? I så fall är det hets mot folkgrupp. Namn och adress tack, en stämning är att vänta. Och om du framhärdar i din antivithet, om du fyller på med lite svenskhat - då gör du dig skyldig till förberedelse till folkmord. Mer om detta finns att läsa här. Det blir Haagtribunalen nästa för dig.

Och fyller du på med din bästa medicin, massinvandring, kan du även komma i riskzonen för landsförräderi.




Relaterat
Eld och rörelse
Breivik enligt Varricchio
Arntzen mot Breivik
Svenssonaffären


Inga kommentarer: