tisdag 27 februari 2024

Astral War -- presentation på svenska

Härmed en presentationstext på svenska. Det rör min, i skrivande stund, senaste bok Astral War. Den kom 2023. Boken finns att köpa här och där. Till exempel på Bokus.




Köp boken på Adlibris.

Köp boken på Bokus.

Köp boken på Amazon.se.



Ett slags "osynligt krig" rasar på jorden idag. Det kan kallas propagandakrig, infokrig, kulturkrig, frekvenskrig. Det kan även kallas astralkrig. Eftersom din astralkropp ("själ") är i skottfältet.

Således astralkrig = "astral war", som är det engelska konceptet. Och som min bok fått sin titel av.

Och på svenska blir det astralkrig.

Boken finns bara på engelska. Detta är en presentation på svenska av innehållet.

+++

Astralkriget gäller din astralkropp. Din själ. Din själ är slagfältet.

Astralkrig handlar om hur du reagerar på omvärlden -- hur du reagerar på nyheter, ja allt omkring dig. Det handlar om att utsättas för manipulation, känslomanipulation, och genomskåda densamma.

Detta är regionen för "psy-ops" och "4:e generationens krigföring". Dvs. läget där stridshandlingar IRL är underordnade. De ska istället bli grund för propaganda, synvinklar, "spin".

Detta är den kulturkamp som dagligen äger rum på nätet, i media, överallt. Det är kriget mellan globalism och nationalism, modernism och traditionalism, 2024 års läge.

Detta är ett mindful krig. Det är ett krig om din själ. Din själ är slagfältet.

+++

Boken har kapitel om övermänniskan. Om holism. Om konstens roll i detta. Och om "od, ka, chi, prâna". En del av terminologin är baserad på min livsfilosofi, Actionismen. Dvs. termer som "rest in action, action as being, movement as a state of mind" etc.

Där har ni stilen. Actionism skapades med engelska språket som uttryck. Även den aktuella boken, Astral War, är en produkt av det angloamerikanska sättet att uttrycka sig. Därför är det futilt att vänta på en svensk översättning. Den finns inte på kartan idag iaf.

+++

Förlaget som gett ut boken är detsamma som för Rigorism, Commanders, Jüngerboken från 2014 et cetera. Dvs. Manticore Press i Australien.

Sidantal: 170. Format: 13 x 20 cm, lite mindre än den sedvanliga trade paperbacken. Väldigt elegant med andra ord.

Omslaget föreställer Sagittarius = Skytten. Dvs. mitt stjärntecken, astralkrigaren i sin prydno.

Berömda tänkare och författare som det hänvisas till i boken är annars Mishima, William Blake, Bertil Malmberg, Jünger, Albert Pike, Bulwer-Lytton, Thoth, Flann O'Brien, och många fler.

Detta är en klassiker i vardande. Ingen annan bok behandlar det rådande propagandakriget, infokriget, psykkriget, så som denna bok gör det.



Köp boken på Adlibris.

Köp boken på Bokus.

Köp boken på Amazon.se.



Relaterat
Actionism (2017)
Rigorism (2022)




Inga kommentarer: