måndag 23 mars 2020

Redeeming Lucifer: presentation på svenska


In Swedish. -- Härmed några rader om en bok. Den gavs ut 2017 och är på engelska. -- Edit 2021: här recenseras boken av The Golden One.
Köp boken på Adlibris

Köp boken på Bokus
Carl Griffensteen är kapten i ryska armén. Vid tiden för det rumänska fälttåget 1917 får han i uppdrag att reka kvarter för regementets stab. Detta för honom till ett slott där han möter en mystisk greve. Efter en middag med fler gåtfulla deltagare får kaptenen ett uppdrag i en främmande dimension. Det hela leder omsider till ett fältslag som kommer att avgöra jordens och himlens framtid.

Detta är handlingen i min roman Redeeming Lucifer. Den är på engelska.

Det är med andra ord en fantasyroman som tar avstamp i vår värld. Det är ett äventyr i en sagovärld, en melodram med historien och astralvärlden som spelfält, med öst och väst och gott och ont i mixen, och med Lucifer i en nyckelroll. Han ska "återlösas" = be redeemed. Det är vad titeln antyder. Det handlar om att dra honom in i ljuset och bekämpa mörkret.

På Amazon.co.uk recenseras boken så här: "Writing in the great tradition of epic quests, this author gives genuine meaning to his theme by his obvious deep historical and esoteric knowledge."

Sist lite produktfakta... Sidantal: 208. Bindning: trade paperback (= mjukpärm). Omslag: Albrecht Altdorfer, "Alexanderschlacht" (1529).
Köp boken på Adlibris

Köp boken på Bokus
Relaterat
Boken recenseras av TGO
Tolkiens verk
Inlägg från 2017 som presenterar boken på engelska
En annan av mina romaner

Inga kommentarer: