lördag 17 mars 2012

Dagens on dits 3


Det blåser en högervind i dagens media. Strage dissar iofs USA-högern men vad kan man vänta sig av honom. You're old school, kom in i 10-talet. Men jag ger heller inget för republikanska partiet så never mind. svd
Tendensen i dagens DN.se var lätt anti-islam. Man påminner om det schweiziska par som var fångar hos talibanerna men flydde. Knappast reklam för multikultur. Och Helmerson skriver om salafister utan att direkt höja dem till skyarna. En mordisk Bin Laden-nyhet gavs också.

Så vad är allt detta...? Anti-islamism i MSM...? Svaret är: nej. För antagligen blir resultatet ännu mer islamkram ändå. Det brukar ju bli det. Är det något vaj på MENA och deras attityder så är det liksom inte deras fel till slut, det brukar vara västerlandets fel. Receptet på allt heter fortsatt massinvandring.

Så låter det alltid. Men nu måste svensken vakna, han måste connect the dots. Villasvensken måste stänga av lådvinet, slå av tv:n och resa sig ur sin letargi. Varför acceptera att rasiststämplas när det är Regimen som är rasist. Jodå: Regimen är antivit och svenskhatande, inte svensken. Svensken är skeptisk till invandring. Men detta är ju inte rasism. Och svensken måste själv inse det, han måste sluta vara rädd för rasiststämpelns gröna kryptonit.

- - -

Åter till Bin Laden. Nu spånar jag men: denne var antagligen en CIA-marionett, avliden redan under 00-talet. Bara en skuggfigur för att skrämma oss, för att få oss att intervenera i MENA, för att göda vapenfabrikanter och för att öka flyktingströmmarna hit, vilka i sin tur avser att utplåna all traditionalism och europeisk identitet. Exakt så...!

Massinvandring är inte till för invandrarna, tro inte det. Invandringen är ett vapen mot oss, ett vapen i händerna på plutokrater och kosmopoliter för att utplåna svensk tro, trygghet och tradition. Ska det vara så svårt att förstå. Vakna. I förrgår.
Relaterat
Arkeofuturism
Gunno Gripenrede

7 kommentarer:

Anonym sa...

Du missade Richard Swartz ondgörelse över ungerns "nationalkaraktär". Direkt då jag såg namnet Swartz så regerade jag. Är inte det samma efternamn som Nils Swartz? massmigrationens fader, han som tack för fristad undan nazisterna tackade Svenska folket på detta sitt eget lite speciella sätt. Och du har helt rätt i din analys om Dn´s anti-islam. Det är en sak med stora stygga al-queda som pappa usa (läs Israel) pratar om. Här hemma har vi bara goda muslimer, och fler skall det bli. Svenska folket måste vakna!

Svensson sa...

Jag såg Schwartz och tänkte, här får vi ännu en tungrodd krönika av centralt europeisk karaktär. Samma gamla skåpmat alltså: Ungern, fascister! Jag ville istället länka till milt islamkritiska, milt regimkritiska texter, så där som DN förmår ibland.

Man kritiserade alltså islam lite idag. Men vanligtvis blir islamkritiken i Sverige väldigt dubbel. Som när Mona Sahlin engagerar sig för Fadime och dylikt. Det är synd om MENA-kvinnor men det är inte hederskulturens fel, eliten förmår aldrig dra den slutsatsen. Det är, anser de implicit, vårat fel.

Magnus Broden sa...

Vad menar du med "Islamkram"?
-Magnus

Svensson sa...

Islamkram = oförmåga hos dagens PK-regim att kritisera någon enda aspekt av islam.

Islam som frälsningsväg, som existensiellt val har jag dock aldrig vänt mig emot. Muhammed var en profet. Jag erkänner islams kulturella, ontologiska betydelse.

Anonym sa...

Du skriver: "Massinvandring är inte till för invandrarna, tro inte det. Invandringen är ett vapen mot oss, ett vapen i händerna på plutokrater och kosmopoliter för att utplåna svensk tro, trygghet och tradition. Ska det vara så svårt att förstå. Vakna. I förrgår."

Du verkar anse att det finns nagon slags "plan" for att utplana det du anser vara "svenskt".

1) Vilka anser du ligga bakom denna plan?

2) Vad skulle motivet vara?

-Magnus

Svensson sa...

Som fri intellektuell är det min rätt att ställa frågor. Jag behöver inte ha svar på alla frågor.

Jag prövar mig fram i tillvaron med frågor, hypoteser och modeller. Den modell du citerar är del i en pågående kunskapsprocess.

Anonym sa...

@Magnus
Det behöver inte föreligga någon plan eller konspiration. Ett anti-traditionalistiskt samhällsklimat (sentiment skulle nog Svensson säga) räcker gott som förklaring. Det behövs då heller inget "syfte". /Non serviam!