lördag 24 mars 2012

Ny energi


Något har hänt. Världen omdanas. Något är på gång, något har förändrats. Som detta på DN.se: en israel som publicerat ett fredsbudskap till Iran. "Iranians we love you." Källa
Det är bra att folk säger ifrån. Vi har sett en hel del krigshets Iran-Israel, påhejat av svensk media. Nu får ni lägga av, nu säger folk ifrån. Jag har sagt ifrån tidigare. Nu skrider gräsrötter i Israel och Iran till verket. Se DN-artikeln.

Det är nya tider nu, baron. De som snackar krig är old school, gammal energi. De som vill fred är det nya normala. Den nya energin som omvälver jorden 2012 och framåt.

Det är ett helhetsfenomen. Jorden går in i en ny fas, energin höjs, medvetandet höjs. Med - gissar jag - diskret hjälp av astrala krafter. Men vi människor måste själva vilja förändringen, leva den. Det ser vi i artikeln.

Bidra själv till förändringen: gå in på "Israel Loves Iran" och klicka på gilla. "Send them a message": ge makthavarna ett rungande budskap ur folkdjupet. Får vi en miljon likes kan makthavarna inte ignorera detta, sägs det i DN. Edit 17.46: Det finns en iransk svarssida på Facebook om detta, "Iran Loves Israel". Gå hit och gilla.

- - -

Något händer. Något förändras till det bättre. Och det är min övertygelse att vi detta får hjälp av astrala krafter. Vi får det via KANALISERINGAR. Jag har läst och läst om dylika fenomen i flera års tid. För mig är detta inget konstigt: meddelanden från beyond. Många märkesmän har varit mediala, som Rudolf Steiner och Swedenborg.for the record, härmed två kanaliseringar. De tolkar tidsandan: varför det är så lugnt nu. Enligt en viss cykel, med Fukushima och andra jordbävningar som hållpunkter, kunde man ha väntat sig ännu ett skalv 22/3. Men se här vad ärkeängeln Mikael sa nyss på S:t Germain:
Ni har kanske just har överstigit de mest optimistiska uppskattningarna av kraften av ert medvetande. Det är fortfarande lite tidigt på dagen, men det förefaller som att ni har undvikit ett stort och globalt jordbävningsfenomen. Även om jordbävningar inträffar nu så skulle det förefalla som att de inte kommer att ödelägga någon stor del av er befolkning.

Notera: "det förefaller som". Jag redovisar detta som den gissning det är. Men man frestas säga om det hela: "Vad stort sker, sker tyst".

Följande kanalisering är från en viss SaLuSa, 23 mars. Den är mindre specifik men säger att världen går igenom en lugnare period nu. Därför ska man kanske inte vänta sig alltför mycket braskande händelser den närmsta tiden. Källa:
I vissa avseenden så går världen igenom en lugnare period än normalt, och det är delvis tack vare våra aktiviteter och de från våra allierade. En punkt har nåtts då vi kan utöva mer auktoritet över de mörka Tjänarna, som snabbt förlorar makten. Fler människor står upp emot dem, efter att ha fått självförtroende då andra människor har gjort så framgångsrikt.

Folk står upp mot makten: det är precis vad vi ser med det israeliska exemplet nu.

- - -

Saker förändras, folk säger ifrån. Och vi får hjälp av devas och änglar, som ärkeängeln Mikael himself. Det är jag övertygad om "It's an article of faith." För mig är detta inte bara något jordiskt. Det är astralt. Men det handlar inte om att sitta passiv och ta emot en nyordning införd av aliens. Det handlar om samarbete, om fri vilja hos människor att bidra till en astral förändring. Det är andemeningen i trådstarten på denna Flashbacktråd om astrala förändringar. Och det är andemeningen hos de länkar på s:t germain blog och ashtar command jag läst. Se här bara på vad som sägs på S:t Germain, en kanalisering daterad 21 mars ("SaLuSa via Mike Quinsey). Där står bland annat:
Vägen mot Upplyftningen är skyddad av oss och det är inte vår roll att rädda er, men att se till att tillfället finns där för er att ta.

Det ser jag som ganska centralt i relationen aliens-människor i detta komplex. De erbjuder hjälp och vi är fria att ta emot den eller vägra den.
Relaterat
"Actionism" -- presentation på svenska
Ett rike utan like (2017)
Svensson: biografi
"Eld och rörelse" åter tillgänglig
Redeeming Lucifer
Det röda massanfallet
Trotylstorm i öster (2018)
Flashbacktråd om astrala förändringar
Castaneda

2 kommentarer:

Plusett sa...

Jag blir så glad av sådant här :) Jag älskar känslan av att människor går samman i kärlek och förståelse, även om det kanske inte gör någon stor skillnad inom politiken så gör det skillnad i människorna! Det skapar samhörighet över världen och en ökad förståelse för varandra. jag hoppas verkligen att de lyckas stoppa ett eventuellt krig.

Svensson sa...

Och det ökar. När jag klickade gilla i lördags på Israel loves Iran var det 34 000. Nu är det 40 000 gilla.

Det finns fler exempel på sådant här, America loves Iran osv osv. Detta kan bli stort.