söndag 29 september 2013

Nyhetssvepet: Arnstad, Nya Tider, motstånd mot makten


Temperaturen är hög i den svenska politiken just nu.
I våras kom Henrik Arnstad ut med sin "Älskade fascism". I höst har han dock inte gjort mycket väsen av sig. Har han nött ut sin fasciststämpel? Sitter han och präglar en ny?

Det borde han nog göra. För det finns mycket att fasciststämpla i detta land. Jag tänker här på sådant som hembygdsföreningar, sport och friidrott, fäktning, pistolskytte och bågskytte. För "metoden Arnstad" är detta solklara fall av extrem högerpolitisk verksamhet, inriktad på hälsa, tro och tradition.

Detta borde granskas. Han skulle även kunna rannsaka alla svenska muséer (traditioner är som sagt lika med fascism), och han kan granska modellbyggare (många bygger plan och tanks från Nazityskland), och historieforum på nätet (mycket krigshistoria där), Svensk Militärhistoriskt Biblioteks alla böcker om andra världskriget, operavärlden (Dalhalla i Borlänge spelade Wagner i somras) samt en rad svenska byggnader från 1920- och 30-talet byggda i klassisk stil, exakt samma stil som var populär i Tredje Riket. Dit hör Vaksalaskolan i Uppsala, Stadsbiblioteket på Sveavägen i Stockholm med mera med mera.

Sverige svämmar över av nazism och fascism. Det finns framför ögonen på oss. O att en Henrik Arnstad kunde komma och visa det för oss...!

- - -

Tidningen Nya Tider har sökt presstöd. Besked kommer nu på måndag. Men kulturminister Liljeroth-Adelsohn har lagt sig i ärendet. Hon bedriver alltså ministerstyre. Detta är ett brott mot svensk sedvanerätt och svensk politisk tradition. Hon anser att Nya Tider är odemokratisk. Detta är en lögn och det vet hon. Hon agerar som alla andra i dagens svenska "elit", kastar ogrundade beskyllningar omkring sig. Jag blev utsatt för samma taktik 2011 när jag av Expo kallades "Breivikanhängare". Det fanns ingen grund för påståendet, men man hoppades att skiten skulle fastna ändå.

Om Nya Tider har jag bloggat här. Det handlar om nr 29 där jag recenserar Juha Snellmans "Trasiga liv och bristande bot" (2013).

- - -

För övrigt postade jag detta på Flashback forum nyss, 26/9 närmare bestämt. Det diskuterades mångkulturism och nödvändigheten av att speak truth to power. Jag kallade detta "att säga makten ett sanningens ord", och jag gav detta exempel på vad man bör säga de sinnessjuka individer som styr detta land:
Vad ni, PK-regim, gör är helt oansvarigt. Ni massimporterar en fjärrbefolkning, ni hindrar polisen att göra sitt jobb (inga etniska signalement), ni skapar vantrivsel och ekonomisk ruin i varenda svenskt samhälle genom massinvandringen.

Ni svartmålar landets majoritetsbefolkning, de etniska svenskarna, men rullar ut röda mattan för envar invandrare. Ni föröder tro, trygghet och tradition, alstrar bort Sveriges sedvanliga folk och skapar i dess ställe en konturlös befolkning utan rötter, berusat på lådvin och däst av hämtpizza, lobotomerat av Idol och Melodifestivalen.

Men det är slut nu. Nu inser svensken sin makt. Han tar makten i sitt eget land. PK-ismen är död och mångkulturismen har gjort sitt. Nu är tid för normalisering och sunt förnuft.
Det kan man kalla ord och inga visor. Och detta måste till idag. Det räcker inte med att visa missnöje, man måste göra motstånd, klart och tydligt säga ifrån när en sinnesstörd "elit" håller på att förstöra landet.
Relaterat
Nya Tider: kontroversiell tidning
Arnstad: Älskade fascism
Modell av en Junkers 88
En dag i statsminister Neros liv
Armémuseum i Stockholm

Inga kommentarer: