söndag 7 juli 2013

Melina Starr -- agent i befrielsen av Sverige (slutet)


Här kommer upplösningen av min sommarföljetong, Melina Starrs äventyr. Melina är en säkerhetsagent som bekämpat antivitismen. Och under tiden har världen förändrats. Och hon har själv bidragit till förändringen. Bland annat har hon utrotat svenskfientligheten för tid och evighet.
Del 1: Melina Starr
Del 2: Egon Dribbling
Del 3: Doris Burg
Del 4: Four Winds Bar
Del 5: Amafortet
Del 6: Raiden mot DriCo
Del 7: Berlin
Del 8: Promenad i Köpenick
Del 9: Militariamässan
Del 10: Hemresan
Del 11: Misstänkt för allmänfarlig ödeläggelse
Del 12: Befrielsen börjar
Del 13: Upprensning
Del 14: Raggidus Munkon
Del 15: Tallarna i skogsbrynet
Del 16: Topsy
Det var i mitten av oktober 2013 -- en mild dag, en indiansommardag. I Hagaparken gick de och promenerade, Melina och Topsy. Topsy skulle summera läget för sin toppagent. Han gick igenom vad som höll på att hända i världen. Topsy sa:

"Fraktionell bankverksamhet har upphört. Skuldavskrivning är legio. Dollarn, kronan och alla andra valutor är guldbackade numera. Euron har avskaffats och man har gått tillbaks till franc och D-mark."

"Mer som är...?" sa Melina.

"Man kan lugnt säga att PK-ismen är död nu", sa Topsy. "PK-ism handlade ju inte, som man trodde, om att ta hand om invandrare och kvinnor. Det var ett sätt att kontrollera folk och deras tankar. Well, Sverige är friare nu och folk tänker fritt. Nationalister blir inte längre regelmässigt rasiststämplade och Sverigevänner får komma till tals även i TV och tidningar."

"Skönt", sa Melina.

- - -

Topsy berättade vidare om vad som hänt. Han hade avvecklat Svenska Relä. Han hade vidare varit i Tyskland och sålt Gram och Andvaranaut till en samlare. Det gav honom ett par miljoner som han skulle dela ut till sitt folk.

"Bland annat till dig, Melina. Du kan få motsvarande en miljon svenska kronor i D-mark."

"Har man inte Euro i Tyskland?"

"Nej, man har ju återgått till D-mark sa jag. Vill du ha det då?"

"Gärna", sa Melina.

"Du får smurfa in det på ditt konto", sa Topsy. "Pytsa in lite då och då."

"OK", sa Melina.

"Känns bra va", sa Topsy. "Ekonomiskt oberoende för resten av livet?"

"Ja, Topsy, det känns bra. Tack ska du ha."

"Tack själv. Det var ju du som räddade svärdet från att besudlas och, möjligen, förstöras av Dribbling. Så du är värd varenda D-mark."

Man gick tillbaka till parkeringen. Efter en middag på Ulriksdals värdshus körde Topsy hem Melina till Söder. Väl framme vid Folkungagatan stannade man och gick ur. Topsy öppnade bagageluckan på sin gröna Passat och tog ut en sportbag.

"Här är din miljon, sa han. Ha det bra."

"Tack sa Melina och kramade sin gamle chef och älskare. Det fanns ingen attraktion kvar nu, bara kamratlighet. Gott så, tänkte Melina, hejade på Topsy och såg honom sätta sig bilen och köra iväg längs Folkungagatan.

- - -

Nästa dag vaknade Melina. Hon såg som i trans på solljuset som silades in genom persiennen. Något har vänt, något har hänt.

Sverige var fritt. Ja hela världen höll på att befrias. Förändringarna hade skett snabbt. Avgörande var som sagt midvintersolståndet 2012. Och bistånd från högre makter, parat med folks vilja att bli fria.

Sverige var fritt, världen var fri. Samnationalism var ordet på allas läppar: varje folk hade numera rätt att existera fritt i sitt ursprungsområde. Det var slut med att fasciststämpla svenskar som ville leva fritt, tala fritt i det land de levat i sedan hedenhös. Frågorna ”vem är svensk, definiera svensk” förekom inte längre. De dog med Dribblings kloner.

Antivitismen var historia.

Och världen var fri. Dit hörde bland annat att kriget i Syrien avvecklades vid denna tid. Fakta som avslöjade elitklubbens försök att fälla Assad med provokatörer, förklädda som rebeller, kom i dagen. Övriga krig i världen var redan tämligen få vid tiden för 2012. Det var i stort sett bara inbördeskriget i Kongo. Detta bilades successivt, tack vare att goda krafter nu styrde. Ingen i hela världen hade intresse av att kriga -- ingen, förutom några "elitmänniskor". Vidare avvecklades Afghanistaninsatsen och de svenska soldaterna kom hem, nu för gott. Svensk soldat försvarar Sverige sa man. Inte så att det var något hot mot Sverige, Ryssland var inte aggressivt längre, men skulle svenska soldater finnas så skulle de verka i Sverige. Det var den allmänna meningen.

Världen befriades. Skulder avskrevs, först i fattiga länder, sedan i Västvärlden. Fred rådde och handel och näringar blomstrade.

- - -

Det var en dag i slutet av oktober. Hon hade inget för sig denna dag. Sedan Melina duschat gick hon och handlade på Metro. Sedan gick hon hem och drack snabbkaffe och åt en croissant. Sedan surfade hon på nätet. Sedan sov hon middag. Sedan gick hon ut och promenerade i Vitabergsparken. Detta var ett kuperat grönområde på östra delen av Söder, ganska nära där Melina bodde.

Vandrandes där mötte hon en mamma med en dotter. Melina log åt kvinnan. Hon såg ut som hon själv: blond och fräsch, håret i hästsvans, cirka 35. Fast den andra var av den rundare typen. Den moderligare typen.

"Så fint det är idag", sa Melina. "Gyllene löv."

"Visst är det vackert", sa kvinnan. "Vinden river guld ur träden."

Dottern var en liten lintott med rosiga kinder. Melina böjde sig ner och klappade henne på huvudet.

"Nu kan du leva tryggt, lille vän", sa hon till barnet. "Antivitismen och svenskfientligheten är utrotade – för gott."

Den lilla lintotten förstod inget av detta, men hon log. Hennes leende strålade ikapp med solen.

Så gullig hon var! tänkte Melina. Hon ställde sig på knä och kramade flickan. Vad skönt att krama ett barn tänkte hon. Det fick en nästan att vilja bli mor...

Nåja, bara nästan tänkte hon. Jag vill inte ha barn. Jag vill ju bara ha ett nytt uppdrag.
Del 1: Melina Starr
Del 2: Egon Dribbling
Del 3: Doris Burg
Del 4: Four Winds Bar
Del 5: Amafortet
Del 6: Raiden mot DriCo
Del 7: Berlin
Del 8: Promenad i Köpenick
Del 9: Militariamässan
Del 10: Hemresan
Del 11: Misstänkt för allmänfarlig ödeläggelse
Del 12: Befrielsen börjar
Del 13: Upprensning
Del 14: Raggidus Munkon
Del 15: Tallarna i skogsbrynet
Del 16: Topsy
Relaterat
Rosen i Solgläntan
Vad som hände när George Bush och en alien var på väg till Bohemian Grove
Ekon i gaturummet
Galen polis
Möte med Mannerheim
Avmarsch 2500
Målning Robert Svensson

Inga kommentarer: