onsdag 23 oktober 2013

Nyhetssvepet: tips till "eliten", omvärldens reaktion, Waking Times


Det händer saker. Nyhetshösten är intensiv.
Först ska jag ge "eliten" -- MSM och sjuklöverpartiet -- ett tips att ta sig ur sin mentala låsning. Som detta att ange etnicitet på kriminella. Man gör det ju i USA. Och USA är så vitt jag förstått en stor förebild för dagens svenska toppskikt. Det talas alltid om hur bra det är över där. Nåväl, ta efter dem då och nämn etnicitet i brottssammanhang...!

Jag menar, se på den idag så omtalade Nya Tider, se på Fria Tider och Avpixlat: de nämner etnicitet. Detta är det nya normala. Släpp sargen svenska "elit", det är inte för sent än.

- - -

Nu över till en bra skribent i nyssnämnda Nya Tider. Hon heter Gunnel Wahlström. Och i en krönika den 15/10 sammanfattar hon den utländska reaktionen på den svenska idiotregimen ganska bra:
Frankfurter Allgemeine (23 maj) är starkt kritisk till Sveriges misslyckade integrationspolitik, ger siffror som aldrig presenterats i svensk press. Der Spiegel (10 juni) skriver, att polisen haft misstänkta från Husbykravallerna under observation, vilket i Sverige kan uppfattas som trakasserier.

Daily Express skriver (9 nov 2012) att amnesti för illegala invandrare inte bara är omoraliskt, det innebär att lagbrytare belönas och är alltid kontraproduktivt. Financial Times (25 maj) skriver om att förfallet i den svenska skolan ofta beror på den låga nivån som anpassas efter de i vissa skolor många invandrarbarnen. Sunday Times (26 maj) skriver att bilden av Sverige som fristad i tolerans och jämlikhet kan ifrågasättas: ”Det politiskt korrekta svenska etablissemanget, för vilket etnicitet är ett tabu-omgärdat ämne, har skyggat för att peka på upprorsmakarnas (Husby-bränderna) dominerande invandrarbakgrund.” Le Figaro (25 maj) om våra invandrargetton, Le Monde (24 maj) och så vidare. Är alla dessa tidningar också högerextrema?
Wahlström nämner att hon fått denna exposé från DSM och Hans Liljeson.

- - -

På sajten Waking Times läser jag att 80% av amerikanerna misstror MSM. Man litar inte längre på TV och tidningar som propagerar för krig och split.

80%: detta är en massiv siffra. Utvecklingen är entydig. Vi befriar oss globalt från kosmopolit- och bankirväldet. Vad är då Waking Times? Jag gissar att det är en amerikansk sajt: en frihetlig, radikaldemokratisk sådan. Artikeln ifråga heter "5 Big Signs Global Engine of Deceit, Lies and Control Are Coming To End." Folk gör idag effektivt motstånd mot sådant som farliga mediciner, GMO-föda och kontrollsamhället.
Relaterat
Nya Tider
Mina memoarer
Svenska stories
Novell: Näringsminister Annie L. möter sin överman
Bild: Robert Svensson

Inga kommentarer: