torsdag 30 juni 2011

Lennart Svensson: Vad som hände när George Bush och en alien var på väg till Bohemian Grove (novell)


När man forskar om konspirationer kommer efterhand vissa saker, vissa engram åter. Det är sådant som "George Bush", "aliens" och "Bohemian Grove". Härmed en novell på temat.




Det var en solig dag i en californisk tallskog. Träden reste sig höga och majestätiska, mossan lyste grön och det var en lust att leva. Längs en stig gick en man klädd i sportjacka och vandrarkängor. Vid sin sida hade han en så kallad grå utomjording, en undersätsig figur med helsvarta ögon i ett stort huvud. Han kunde verka skrämmande men var faktiskt en trevligt liten gynnare. Han kallades Jarod.

De gick där alltså, Jarod och mannen. Mannens namn var för övrigt George Bush den yngre. Ja, det var han, USA:s 43:e president, son till George W. H. Bush.

- Vart ska vi? frågade Jarod sin beledsagare.

- Vi ska till Bohemian Grove.

Bohemian Grove är ett sommarläger för en viss californisk herrklubb, Bohemian Club. Här har det amerikanska samhällets toppar samlats för konspirativa möten sedan 1870-talet. Det hela avslöjades för världen i juli 2000, då journalisten Alex Jones och en kameraman lyckades ta sig in dolt i lägret. Man filmade bland annat deras ockulta ceremoni när man bränner en docka framför en staty av en uggla, Moloch.

- Aha, sa Jarod. Varför heter den så, ”Bohemian"? Är den böhmisk?

- Det vet jag inte, sa Bush. Det bara heter så.

Mystiken tätnar! Bohemian Club är ett mysterium i sig. Men en av de andra frågor ni kanske ställer er torde vara: "Varför var George Bush vän med en alien?" Med detta var det i alla fall så att de två träffats en gång under en hemlig briefing på Area 51. Bush var där i egenskap av president. Han fick veta lite topphemliga saker som en president ska veta, dock bara vissa utvalda fakta; presidenten har inte USA:s högsta säkerhetsklarering. Det var sommaren 2001, alldeles i början av Bushs första presidentperiod. Jarod var en av teknikerna som jobbade där, en utomjordisk tekniker som lärde människan UFO-teknologi. Det var han som höll talet ifråga. Efter briefingen började Bush och Jarod prata lite off the record och på den vägen var det, de tu blev vänner. De spelade biljard ihop, de såg filmer i Vita Husets bio och de hikade i skogen. Som nu. Året var nu 2011 och Bush var pensionär, men både under sitt presidentskap 2000-2008 och senare hade han umgåtts med Jarod ty denne var en hyvens prick. Vänner i vått och torrt, vänner när det gäller.

De gick genom redwoodskogen, en californsik tallskog med jätteträd. Rätt vad det var kom de till en glänta. Det var inte målet i form av ”den böhmiska gläntan” (= Bohemian Grove), det var bara en glänta på vägen. De korsade gläntan, Bush och utomjordingen. Den senare måste knata på ganska bra ty hans ben var väldigt korta.

Komna halvvägs över denna öppna plätt såg de något mystiskt i skyn. Det var en glänsande farkost, formad som en diskus och med en upphöjning i mitten. När föremålet kom närmare såg man fönster på mittpluppen, ventiler.

- Vad är det där? frågade Bush.

- Det är ett Adamski-rymdskepp, sa Jarod i docerande ton. Han kunde sina saker som UFO-expert, ackrediterad på Area 51 som han var.

- Så det betyder...

- Det betyder att det inte är någon av mina bröder som styr det.

Och mycket riktigt: tefatet stannade till och hovrade i luften ovanför. Ut stack ett reptiliskt huvud.

- Hallå, sa den ödlelika, fjälliga varelsen, hur är läget?

- Bra, sa Jarod. Och själv?

- Tja, det knallar.

- Får man fråga vem du är? sa Bush. Själv är jag George Bush, USA:s expresident, hantlangare åt New World Order.

- Aha, är det du? sa ödlan. Trevligt. Själv är jag en nefilim. Jag heter Absu.

- Ohh, sa Bush. Så det innebär...?

- Det betyder att jag är här för att ta över. Jag har i uppgift att reka inför vårt maktövertagande. Det är väl 2012 nu?

- Nej, det är 2011.

- Aj tusan, sa ödlan. Nå, jag får väl åka och göra en walk-in i drottning Elizabeth så länge. Hoppas hon har druckit blod nyss.

- Det hoppas vi med, sa Bush. Du vill inte hänga med till Bohemian Grove? Vi är just på väg dit. Vi har blod i rågade bägare som väntar...

- Har ni? sa Absu. Nå, tackar som frågar men jag tror jag drar till England. Jag hade bespetsat mig på europeiskt jungfrublod.

- OK, sa Bush. Hälsa David Icke om ni råkas.

- Det ska jag göra. Ödlan var väl bekant med denne brittiske regimkritikers avslöjande av hur ödlorna styr världen via "walk-ins" i eliten, via parasiterandet på vissa illuminatiska släktlinjer såsom den engelska kungafamlijen.

- Så farväl då Absu, vi kanske ses.

- Det hoppas jag, sa ödlan. Vi ska ju inrätta New World Order tillsammans. Diktatur under sken av demokrati, chippning av befolkningen i namn av "frihet" och ett internet under stram övervakning.

- Visst, det blir härliga tider, sa Bush. Hej då!

Absu tog också farväl, stängde ventilen och styrde mot öster. Bush och Jarod fortsatte för sin del till Bohemian Grove för att dyrka Moloch, ära Satan och utföra dunkla riter i dagarna tre. Gåendes genom skogen frågade Jarod sin vän:

- Varför heter du samma som din pappa? Hade han ingen fantasi eller?

- Vadå? sa Bush.

- Ni heter ju båda George Walker Bush.

- Men pappa heter George Herbert Walker Bush. Jag är bara George W. Bush.

- Aha.

- Mina vänner kallar min ”Dubiya”, det vet du väl?

- Jo, men jag har aldrig kallat dig det, konstigt nog.

- Men gör det vetja.

- Nja, sa Jarod, det låter lite främmande.

- Men det är slang för ”dubbel W”.

- Aha, är det? Det har jag aldrig fattat. Dubiya! Dubiya!

- Just det, det är mitt namn! sa George. Och så dansade de tu vännerna bort i skogen till sin ockulta fest.




Relaterat
Svensson: biografi
Eld och rörelse: fri pdf

2 kommentarer:

Anonym sa...

Låter som ett gulligt litet radarpar!

För övrigt har jag alltid tyckt att Dubiya låter väldigt arabiskt, ironiskt nog.

/Björn

Svensson sa...

"Dubiya och Jarod - vänner i vått och torrt". Man skulle kunna låta dem besöka klassiska konspirationsmiljöer och som pyramiderna, Washington DC med sina ockulta stadsplan, Area 51, Babylon, Roslyn Chapel osv. Allt under nedräkning till 2012!

Jag kommer nog inte att skriva denna story men vad vet man.