fredag 30 mars 2012

Han heter David Wilcock


Nu blir det massrättegångar mot storbankerna - på global skala. Det skriver svd idag. Bankerna har i många år manipulerat räntan och tjänat pengar ur ingenting - som vanligt. Fraktionell bankverksamhet och papperspengar är andra bedrägliga bankmetoder som nu nått vägs ände. Kriminella kapitalister kan se fram emot arresteringar. Detta har ett tag hävdats av amerikanen David Wilcock. Nu ser vi det i MSM:s nyheter också. Då är det på riktigt. Wilcock är för sin del en intressant man. Han säger sig vara en reinkarnation av Edgar Cayce. Cayce kanaliserade på sin tid uppgifter om Atlantis. Wilcock har gett oss Atlantis och mycket mer. I onsdags bloggande han till exempel om de legala aktioner som nu är på väg i världen. Kriminella bankirer och plutokrater får betala för sina brott. svd
Legala aktioner är på gång. Och avhopp och avsked har redan skett. Se denna lista från bloggen American Kabuki. Här listas över 400 bekräftade avhopp av högdjur inom bank- och finanssektorn sedan september förra året. Detta sägs vara signifikativt för den Omdaning vi står inför. Döm själva. Visst är det så att företagsfolk avgår hela tiden, det är normalt, de ersätts av andra - but I'll cut som some slack och gissar att Något Är På Gång.

Mer om denna Omdaning senare. Men först lite om Wilcock himself. Han har skrivit böcker och gjort filmer om 2012, Atlantis, aliens osv. Googla och var glad. Jag tycker han har en del intressant att komma med. Ska man vara kritisk kan sägas att han förvisso inte alltid har rätt. I en artikel om Uppenbarelseboken blandade han t.ex ihop Apollyon, Fördärvaren (döden) med Apollon. (Det förra är av verbet apollymi, det senare är av ap wholon som jag nu glömt vad det står för.) Men i övrigt tycker jag man kan lyssna till Wilcock, denna reinkarnation av siaren Edgar Cayce, i sin tur en reinkarnation av Ra, världens första vita människa. Som den PK new ageare Wilcock är ironiserade han över detta faktum. Get real, säger jag, är man vit så är man, inget att skämmas för. Snarare tvärtom. Jag menar, vad är alla de andra, Sananda, S:t Germain och gänget? Plejadiska aliens är ju i regel Nordics. Jag tänker inte politisera detta men notera faktum boys and girls. Det kan vara bra när de visar sig; vi får då säkert höra DN och hela MSM gasta om att, "ser de inte lite väl vita ut"...?

Vare sig vi får uppenbarelser, masslandning eller inte; medge att Ascended Masters utseende torde kunna reta dagens sentiment. (Och ja, jag vet att Buddha m.fl gurus och mästare var asiater.)

Wilcock: han gör musik också. Som denna. Ganska smörig new age-pop. Detta mynnar ut i en helt annan fråga, nämligen nyandlighetens ofta påvra konstnärliga sida. Man ska inte vara överkritisk mot kulturidkare men det är nu en gång så att god konst är en sak, programmatisk andlighetskonst en annan. Ibland möts de tu, ibland lyckas formen gifta sig med innehållet men det är sällsynt.

Kudos till Wilcock för hans konstnärliga ådra men vill jag ha andlig musik lyssnar jag hellre på J-M Jarre, Tangerine Dream, Synergy eller något liknande högprofilerat. Allt är inte guld som glimmar.

- - -

Massarresteringarna då? Ja, han skriver om dem, den gode David Wilcock. Så här låter det på hans blogg 28/3. Bakgrunden är gudomlig intervention, plejadisk approach och 2012 som ett energihöjningens år som jag sagt i denna tråd. Wilcock:
Multiple insider sources, each of whom have been "vetted out" for their credibility and trustworthiness, have now confirmed that mass arrests of thousands of key conspirators in this vast cabal [= illuminati, bankirer, högnivåkriminella] are about to occur.

A highly secretive, highly coordinated operation -- working for the good of humanity -- is about to make its move.

The Pentagon "good guys" are now in full political and logistical cooperation with a remarkable 134-nation alliance -- to bring the perpetrators to justice and free our planet.

The security around this enormous operation has been vast. Even those who will be affected by it -- and arrested -- have no idea of the staggering scope of what is about to be revealed before the eyes of the public.

Very recently I had four hours of verbal discussion with a new, public, high-level whistleblower regarding these imminent mass arrests.

We are set to record an interview at 6PM Pacific time for public release on this website -- within hours of when this first section should be posted. I will post-produce and release this interview as soon as possible.

I fully confirmed this man's bonafides and his testimony with one of my top insiders, who I brought into the discussion.

Dozens of specific points, not available in any public form, were authenticated in this vetting-out process.

Det intressanta är här att krafter i Pentagon, USA:s förkättrade militäretablissemang, sägs jobba för den goda sidan. Så det finns alltså goda inom militären, annars ofta sedd som obetingat ond av proggiga new agefolk. Wilcock:
Our warriors pledged their lives to protect us. The world is not in a cartoon war between "good" and "evil", with everyone in government, corporations, media and military on the "dark" side.

Our brave and valiant soldiers have taken an oath: To protect the Constitution of the United States, and its people, against all enemies -- foreign AND domestic.

They did not pledge their lives -- their blood -- to keep a handful of sociopathic, genocidal bankers in control of the planet, its people and its resources.

- - -

Wilcock skriver mer i sitt inlägg. Det är ontologi, det är om vårt interstellära ursprung och det är detaljer i Mayakalendern. I samband med den nämns den där Goldman Sachs-chefen som avgick tidigare i mars. Jag bloggade om det ur nyandligt perspektiv. Och enligt Wilcock var detta viktigt:"... a top Goldman Sachs official blew the whistle on Financial Tyranny... triggering an avalanche that has only just begun."

- - -

Så vad tror jag själv om allt detta? Sanningshalten? Det är i och för sig mycket rykten. Men det får man leva med i ett omvälvande år som detta, ett år som kan påminna om 1517, 1789, 1848 och 1989. Själv bejakar jag det sentiment som är bakgrunden för dessa omdaningar, avhopp och arresteringar. Så att: moderna varianter av vita riddare agerar och räddar planeten; militärer skrider till aktion för det goda, hjälpta av Ashtar in the sky with spaceships. Men dessa rymdskepp, när får vi se dem? Nåja, än så länge har jordens omdaning mer legala, byråkratiska former: arresteringar. Och något braskande Harmageddon med arméer som strider lär vi nog slippa. Vi kommer att slippa Kerubernas Svärd. Lite friktion kanske det blir, lite råkurr. Men i stort tror jag förändringen blir fredlig. Jag kommer åter att tänka på "Israel Loves Iran" med cirka 10.000 "gilla" den senaste veckan. Nu är det över 52.000. Med andra ord: kriget är inställt.

Förändring sker. Arresteringar är på gång. Det blir ett slut på rofferi och turbokapitalism. Och en gryning för rättvisa och förvaltarskap, en harmonisk tillvaro med Moder Jord.

Freden har brutit ut. Gotta love it.
Relaterat
Wilcock: The Source Field Investigations (2011)
Terminering av tidslinjer
Tolkiens verk
Lovecraft-böcker på svenska
Tidslinje: konservativ fantastik

7 kommentarer:

Perra J sa...

Wilcock är mycket intressant. Mellan varven kan han dock bli oerhört intensiv, så att man nästan tröttnar på honom. Han kan bli "för mycket" ibland, men det kan givetvis härröra från att han får mig att slå in i mina egna barriärer, som jag själv måste bearbeta...

Andlighet har inget att göra med ras, hudfärg, nationalitet, eller kön.
Det finns dock en intention att ta makten över hela denna planet, som vi kan kalla antikrist. Denna kraft måste alltid definiera sig själv såsom överlägsen, och det görs genom att definera andra som underordnade. Vi har t ex "Guds utvalda folk", eller "Den Ariska Rasen", och framför allt "Den Vite Mannen", som kunde ta sig rätten att "i Guds namn" underkuva resten av världen. Sedermera görs samma sak "i vetenskapens namn"...

Mannen är inte överordnad kvinnan heller. Inte i ett andligt perspektiv. Faktiskt heller inte i ett kroppsligt perspektiv - bara vi finner vår sanna identitet, så rasar alla hierarkier. Hierakier kan vara positiva, och de kan vara negativa. Tyvärr är de negativa hierarkierna de enda vi känner till på jorden.

Dessa hierakier baseras på att det finns överordnade och underordnade människor - som i sin tur naturligtvis baseras på att vi ÄR våra kroppar. Och att det ena könet skulle vara överordnat det andra, vilket nu har blivit mannen - och att Gud själv skulle vara man(!)
Det här är en mycket djupt rotad illusion, som kommer att spricka - och som måste spricka.

Jag tror också att en "världsregering" skulle kunna vara baserad på en positiv hierarki. Men det kräver att tillräckligt många av oss upptäcker sin sanna identitet.
De negativa hierarkierna kommer av antikrist, och de vilar på att att människor måste förhindras att hitta sin sanna identitet. Dessa hierakier vill alltid vara centraliserande, och bestämma vad resten av folket får veta.

Svensson sa...

Man kan ha åsiker om Wilcock. Men han har EN sak: personlighet. Han har en viss förmåga att uttrycka sig. Det är ganska sällsynt i new age communityt.

Många nyandliga har ingen känsla för form. De bara predikar, de maler och maler. Wilcock å sin sida har lite självironi, han spelar t.ex ner sin eventuella gurustatus. "I too have issues" har han sagt. Sympatiskt.

Perra J sa...

Jo, vi har alla "issues". Även Jesus. Och det är därför vi är här.

Anonym sa...

Hoppas Calle Bildt får vad han förtjänar!

Svensson sa...

Bildt har onekligen en del att svara för. Han och alla hans Bilderberger-polare.

Anonym sa...

Den ricktiga jesus
pratar med folk genom tvn fråga svt öppnakanalen även svenska kyrkan har haft kontakt och expo,men håller det hemligt och mobbar jesus så att han inte visar sig.

Svensson sa...

Jesus är aktiv än idag. Han verkar ständigt, nu i namn av Sananda Emmanuel: här.