fredag 31 maj 2013

Förortskravallerna: lagen måste upprätthållas: men det anser inte "eliten"Det har sedan cirka den 20 maj varit upplopp i Stockholms förorter. Nu har det hela kanske lugnat ner sig. Men händelserna visar på att detta samhälle är sjukt. Media har hyllat pöbeln och misstänkliggjort polisen. Fullkomligt sinnessjukt. Bojkotta därför MSM. -- Förutom det kan vi som nationalister lära oss något av kravallerna. Jag anser att taktiken ska vara den legala. Dvs främst stödja polisen i dess arbete. Att däremot bilda medborgargarden anser jag är fel väg att gå.
1. Förryckta medieaktörer hindrar polisens arbete

Min åsikt om kravallerna i Stockholms invandrarförorter:

Svensk lag gäller i Sverige. Polisen upprätthåller lagen. Polisen måste få göra sitt jobb utan att "eliten" ska komma med sina horribla påståenden.

Att "eliten" tjuter så fort polisen ens sätter sin fot i invandrarförorten är allvarligt. För mediaeliten är det övergrepp varje gång polisen gör sitt jobb. Denna reaktion är en mycket allvarlig utveckling, särskilt nu. Media vill tydligen ha inbördeskrig. Nåväl, dessa mediaoperatörer kommer i processen att förstöra all sin renommé och trovärdighet, så det finns en del positivt i detta ändå.
2. Trotskister är inblandade i det här

Trotskister är inblandade i denna affär. Härmed några bakgrundsfakta om trotskism, entrism och Offensiv. Och allas vårt helgon Sankt Peter, även känd som Peter Englund.

För denna vinkel på det hela är aktuell, synnerligen aktuell. En central aktör i att slussa pengar till Megafonen är ju, som utretts i denna Flashbacktråd, en viss Arne Johansson. Denne tycks vara knuten till Rättvisepartiet Socialisterna. Denna klubb hette tidigare Arbetarförbundet Offensiv. Och tydligen var Johansson med redan då. På 70-talet (sent 70-tal, tidigt 80-tal) försökte Offensiv ta över sossarnas ungdomsförbund SSU i Norrbotten.

Det var ett exempel på entrism. Det är ett parasitbeteende: att med en dold styrka ge sig in i en större förening. Sedan ska man, med skenbart vedertagen aktivitet och dolda manipulationer, ta över allt, vrida en sedvanlig förening åt radikalism och samhällsfientlig vänsterism. Målet: att skapa ett polemiskt klimat och omöjliggöra debatt för att på sikt inrätta diktatur, ta över landet.

Sådan är trotskismen. Den tar sig olika uttryck i olika tider. Idag är dess vapen PK-ism: invandrade är helgon, islam får inte kritiseras, kvinnor och HBT-personer är morgondagens hopp. Och hur väl har man inte lyckats skapa en diktatur med dessa medel. Se dig om i Sverige: det är inte ett fritt land längre. Regimkritiker tystas och dissidenter avskedas och fryses ute.
3. Sankt Peter

Går vi tillbaks till Norrbotten kan detta nämnas. En viss Peter Englund, ett sekulärt helgon i dagens Sverige, rena Sankt Peter, hyllad av alla kritiker, allt han skriver är tydligen guld -- han var med i Offensiv när det begav sig. Wikipedia:
I ungdomen i Boden var han [= Englund] aktiv i FNL-rörelsen och SSU och satt i verkställande utskottet för Norrbottens SSU-distrikt, men uteslöts ur SSU för samröre med trotskister som fanns i hans krets vid tidningen Offensiv.

Har Englund mer att berätta om detta, kanske? Kan han berätta om Offensivs mål med denna kupp? Har han något att säga om Arne Johansson?

Numera är Englund, vad det beträffar, inte trotskist längre. Han är kulturmarxist och förgiftar ungdomen med texter som säger att allt är en trasa, krig är alltid meningslöst och militär planering är alltid futilt. Och svensk stormaktstid var ett elände, halleluja.

Englund är inte trotskist längre. Men trotskismen och kulturmarxismen är ännu aktiva i detta land, båda väl förankrade i PK-kyrkans hägn. Trotskismens taktik att ta över föreningar och polarisera det offentliga samtalet, den världen har vi levat länge i. Hela den svenska offentliga debatten är stelnad och låst. Därför är det grävande som sker i denna tråd värdefullt. Det kan tjäna till att ställa folk till svars och kanske även öppna upp den svenska debatten. Komma bort från svart-vitt och inse att massinvandring, islamism och stenkastande pöbel är problem som måste tas itu med.

Som en bonus kan jag meddela att Englund och Åsa Linderborg var doktorander i Uppsala samtidigt. De hörde båda till Historiska Institutionen på 80-talet. Jag har för mig att de delade tjänsterum. Snygg bild: två kulturmarxister som sitter och planerar hur de ska sabotera Sverige med trotskism och marxism.

En källa till detta är AB 20/12 2008, artikeln "Peter Englund ny sekreterare". Då Englund utsetts till sekreterare för Akademin skrev AB detta:
Åsa Linderborg tror att valet av Peter Englund som efterträdare är bra. Hon känner honom privat efter att de två arbetat tillsammans på den historiska institutionen på Uppsala universitet.

- Peter Englund är ambitiös, seriös och väldigt trivsam. Han är inget dåligt val, han är väldigt lättsam.
Någon länk till AB kan jag inte ge eftersom det är en sjuk blaska, inställd på att förinta det traditionella Sverige. Jag vill inge gynna denna tidning med klick.
Slutsats

Jag är med i en kamp. För att befria Sverige. Från PK-ism och sammetsdiktatur, värdegrundstyranni och hjärntvätt. Det görs civil olydnad och fredliga protester: genom att rösta på SD eller SvP, bekämpa antivitism och svenskfientlighet samt bojkotta MSM. Att däremot som i fallet Husbykravallerna bilda medborgargarden, well, jag kan förstå frustrationen hos Sverigevännerna som ser invandrarpöbeln "ta över". Men för att gynna vår sak är det, anser jag, bäst att hålla på legaliteten. Dvs låta polisen sköta jobbet med att stävja buset.

Support your local police alltså. Skitmedia motarbetar ju denna polis. MSM anser inte att polisen ska få rensa i stenkastande pöbel. Men det gör jag. Polisen må vara klavbunden av idéer som "dialogpolis", den må vara PK, men generellt anser jag att detta land a) ska styras av de lagar som riksdagen stiftar och att b) lagen ska upprätthållas av polis och domstolar, inte av frilansande medborgargarden.

Hur mycket aktivitet det är på den sidan idag vet jag inte. Jag får dock för mig att media är på reträtt nu. Skitmedia, som stödde pöbeln och som trakasserade polisen i dess legitima, kravallnedslående arbete, har tappat än mer förtroende hos allmänheten. MSM är en sjuk kult, en helt ondskefull sekt som så ofta den kan motarbetar etniska svenskars intressen. Kom ihåg det och fortsätt bojkotta skiten, länka inte till dem. Så befriar vi Sverige.

Snart är det nationaldag. Då hoppas jag de sverigevänliga krafterna fredligt markerar att detta är svenskarnas land. Det ska i alla fall jag göra. Med specialskrivna blogginlägg. Jag vet att många föredrar aktivitet IRL. Och jag har inget att säga om det. Gatan är viktig. Också. Men internet är viktigare. Tro alltså inte att internetaktiviteter "inte räknas". För det gör de. Internet är ett utttryck för vårt samlade medvetande, och med den sverigevänliga aktiviteten på nätet har det svenska medvetandet kunnat befrias och därmed uttrycka sig fritt.
Relaterat
Svenskfientligheten och antivitismen är passé, det bevisas av Zolfagarys, Miris, Baksis och Khemiris tystnad
Åsa Linderborg: "Lenin öppnade för en ny kultur."

Inga kommentarer: